Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Uradno? Spice Girls naj bi nastopile na poroki leta

28. 2. 2018; 07.30
Avtor: K.M.
spice gilrs, 1997

Spice Girls leta 1997. foto: Profimedia

Mel B naj bi potrdila, da se bodo članice priljubljene skupine vnovič združile na majski poroki med princem Harryjem in Meghan Markle.

V začetku februarja so članice priljubljene ženske skupine Spice Girls povzročile pravo evforijo, ko so prav vse na družbenih omrežjih objavile skupne fotografije in posnetke. Takrat so se prav vse videle prvič po sedmih letih, razlog pa je bil prav poseben. Več pa je v ameriški oddaji razkrila kar Mel B

"Podpisale smo pogodbo, zato je zelo veliko možnosti, da se obeta kakšna turneja," je razkrila. Še bolj posebna pa je morebitna naznanitev, da bodo prvič nastopile na poroki leta, na poroki med britanskim princem Harryjem in ameriško igralko Meghan Markle. 

"Poznaš koga, ki gre na poroko," je pevko vprašala voditeljica. Mel pa je samo nelagodno začela prikimavati in potrdila, da gre tja ravno ona, a je hitro omenila, da tega verjetno ne bi smela razkriti. Vseeno pa je med voditeljicami povzročila veliko navdušenje. Ko pa je razkrila, da je povabljenih vseh 5 članic skupine, so voditeljice hitro seštele 1 plus 1 in namignile, če bodo na poroki tudi nastopile. Ker pevka tega podatka ni zanikala, dodala je le, da jo bodo zaradi tega verjetno odpustili in da naj se vsi pretvarjajo, da tega pogovora ni bilo, pa zdaj vsi verjamejo, da je šlo za uradno potrditev. 

Če bo do tega resnično prišlo, bo šlo res za poroko leta, v večih pogledih! 

prejšnji članek
Odjeknila še ena zvezdniška ločitev
Svet slavnih
Odjeknila še ena zvezdniška ločitev
naslednji članek
Koga objema Manca Špik?
Svet slavnih
Koga objema Manca Špik?