stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnica Beverly Hillsa doživela živčni zlom

2. 3. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
tori spelling

foto: Profimedia

Tori Spelling preživlja težke čase. Zaradi agresivnega vedenja je njen soprog na pomoč poklical policijo.

Četrtkovo jutro je bilo v domači hiši nekdanje zvezdnice serije Beverly Hills Tori Spelling zelo burno. Dean McDermott je zaradi soproginega agresivnega vedenja poklical policijo in v pogovoru pojasnil, da potrebuje pomoč pri obvladovanju ženske z duševnimi težavami. Kot poročajo tuji mediji, naj bi Tori doživela živčni zlom, katerega posledice so zakonske težave in preobremenjenost mame petih otrok.

Policija se je nemudoma odzvala na prijavo o družinskem nasilju, a Spellingove kljub agresivnemu vedenju niso pridržali. Očividci poročajo, da je 51-letni igralec policistom pokazal znake nasilja na desni roki.

Kaj je izzvalo Torino burno reakcijo ni znano, je pa njena zvezdniška prijateljica Corinne Olympios pojasnila, da sta preživeli skupaj večer poprej in da je bila 44-letnica videti močno utrujena in preobremenjena. Dejala je, da je bila Tori precej tiha ter da ji je potožila, kako težko je skrbeti za pet otrok, ki so si po starosti tako blizu. Corinne je še razkrila, da je Tori želela zunaj ostati malce dlje, da bi njen soprog sam poskrbel za otroke. Slednje se kot kaže ni končalo dobro, jutro je namreč prineslo glasen obračun med zakoncema.

foto: Profimedia

prejšnji članek
Boštjan zajadral v politične vode?
Svet slavnih
Boštjan zajadral v politične vode?
naslednji članek
Skrivnostna poškodba Jodie Foster
Svet slavnih
Skrivnostna poškodba Jodie Foster