pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nesrečna ljubezen Sebastjana Cimirotića

3. 3. 2018; 07.00
Avtor: N. S. , Zvezde
cimerotic 8_1_210

Sebastjan Cimirotič: »Nikoli se ne mislim poročiti. Nikoli. Takšno je moje trenutno razmišljanje o tem. A to se lahko tudi spremeni, mar ne? Za zdaj pa je moje stališče takšno, kot je.« foto: Revija Zvezde

Priljubljena legenda slovenskega nogometa Sebastjan Cimirotić - Cime je eden izmed tistih športnikov, ki je ves čas obdan z lepoticami, a nikoli ni našel tiste prave, s katero bi se ustalil za vedno.

Zdaj je na seznam lepotičk, ki mu jih pripisujejo, dodal še uspešno manekenko Ano Colja. Slovenski nogometni zvezdnik Sebastjan Cimirotić sicer nikoli ni skrival, da je ljubitelj lepih deklet, saj je bil v preteklih letih rad opažen z znanimi lepoticami. »Nogometaši, še zlasti uspešni, so pogosto v družbi lepotic in manekenk, to ni nič takega. Tudi nekdanja slava nekaj šteje in pri nas številni mediji že vrsto let poročajo o tem, s kom vse naj bi se družil oziroma dobival,« je pred leti povedal Sebastjan, ki danes ne zanika, da mu govorice ne godijo, vendar tudi pravi, da je doživel tudi slabe ljubezenske izkušnje. »Če je ona glavna, je le še vprašanje časa, kdaj boš ostal brez vsega,« razmišlja nogometaš, ki odkrito priznava, da so sicer takšne ženske zanj, pa tudi za njegove nogometne prijatelje zelo zanimive. »Včasih sem zelo veliko dal na to, da bi se kje pokazal z lepo punco, z leti pa dojameš, da to pelje res samo v prepad – predvsem finančnega. Tega seveda takoj ne ugotoviš, ker si zaljubljen, ona ti pomeni vse, ti pa si zanjo pripravljen narediti vse. Odvisno je od začetka, koliko ji dovoliš. Ona sprejema tvoja darila, nato pa te lahko izkoristi,« še dodaja Cime, ki se je v preteklih letih rad pohvalil z Jasno Kuljaj, Špelo Predan, pripisovali so mu tudi zvezo z Evo, hčerjo Karla Erjavca. Povsod je odmevala tudi njegovo burno, a kratko razmerje z baletko Ano Klašnja, najbolj pa se vsi spominjajo ljubezenske zgodbe z manekenko Sabino Remar. »Ah, kaj vse sem že prebral! Tudi ko so imeli 'v obdelavi' pravo osebo, je bilo velikokrat razmerje precej drugačno od zapisanega. To je stvar moje preteklosti in to sem pustil za seboj,« je odločen.

Lepotica Ana Colja, ki se je decembra preselila nazaj v Slovenijo, je zanikala razmerje s Cimetom, pravi pa, da je super oseba in dober prijatelj. foto: Revija Zvezde

Ana zanika novo ljubezen

Pred kratkim pa se je nogometaš začel veliko družiti z manekenko Ano Colja, ki je vrsto let živela in uspešno delovala v tujini, zdaj pa se je preselila nazaj v Slovenijo. In prav njuna druženja, ko sta nekaj skupnih fotografij veselo delila tudi na družbenih omrežjih, so sprožila glasne govorice, da si je Cime zdaj našel novo manekenko, s katero naj bi bila menda par. Informacije smo preverili kar pri Ani. Iskreno je priznala: »Ko sem slišala novico, sem se najprej malo nasmejala. Veste, s Sebastjanom sva se spoznala pred več kot desetimi leti in je super oseba. Vem, včasih se nekatere stvari zdijo drugačne, kot so, ali pa so celo vzete iz konteksta. Kakorkoli, midva sva le prijatelja. Zelo me nasmeji, kar je tista vrlina, ki jo imajo vsi moji prijatelji. Odkar sem se vrnila v Slovenijo, greva večkrat na kavo ali na kosilo, kdaj pa tudi ven zvečer. A to je to,« se nasmehne lepotica, ki dodaja, da bo s Sebastjanom zagotovo opažena še kdaj, a da v tem ne vidi nobene težave.

prejšnji članek
Pomembna prelomnica za Isaaca Palmo in njegovo ženo
Svet slavnih
Pomembna prelomnica za Isaaca Palmo in njegovo ženo
naslednji članek
Tožbo je sicer dobil, a ostal brez službe
Svet slavnih
Tožbo je sicer dobil, a ostal brez službe
#obraziavenija
obraziavenija