zupancic tara -foto_katja zagar (2) Odkrito.si

Bolezen Tare Zupančič zavita v skrivnost

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 19. marca

Ant McPartlin Svet24.si

TV zvezdnik aretiran: vozil pod vplivom, ...

Matjaž Gantar Svet24.si

Umrl je Matjaž Gantar

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

jan plestenjak 4 Njena.si

Nova ljubezen Jana Plestenjaka

nika manevski Njena.si

V pevskem šovu zavrnili pevko priljubljene ...

Se je Peter Prevc na skrivaj poročil?
| L. Ž., Zvezde

Se je Peter Prevc na skrivaj poročil?

Marsikdo je debelo pogledal, ko je prišla na dan novica, da bo Peter Prevc postal očka.

Pa ne da je fant pri petindvajsetih premlad za kaj takega ali pa da bi ga očetovstvo lahko oviralo na športni poti, ki še zdaleč ni končana. A vsi s(m)o nekako pričakovali, da bo smučarski skakalec, ki nikoli ni skrival, da prihaja iz povprečne gorenjske krščanske družine, izbranko svojega srca najprej popeljal pred oltar, potem pa bo na vrsto prišlo še starševstvo. In zato nas je vse skupaj malce presenetilo. Seveda veselje ob novici, da mu bo njegova Mina junija povila prvega otroka, ni bilo nič manjše.

Ker se je bodoči mamici trebušček že malce poznal, ko je delala v slovenski hiši na olimpijskih igrah v Pjongčangu, lahko sklepamo, da bo Peter Prevc očka postal proti koncu pomladi. Ta se bo v poletje letos prevesila točno 21. junija ob deseti uri in sedem minut dopoldne. In če odštejemo devet mesecev, kolikor je približno treba, da bitjece v maminem trebuščku dozori, smo zadeli pravi bingo. A veste, da je čisto mogoče, da sta Peter Prevc in njegova Mina temelje starševstvu postavila prav na njegov 25. rojstni dan 20. septembra lani?

Kje sta bila takrat, seveda javno ne bosta razkrila. Svojo zasebnost smučarski skakalec raje kot ne skriva. Tudi zato obstaja možnost, da bo njun prvorojenec ali prvorojenka na svet prikukal povsem v skladu s krščanskimi pravili. Kaj pa če sta si Peter Prevc in Mina Lavtižar zvestobo do groba pred matičarjem in bogom že obljubila? V skromnem družinskem krogu, čisto po tiho, daleč od oči javnosti, še preden sta začela živeti v Radovljici pod isto streho? V uredništvu Zvezd nas tak razplet dogodkov ne bi presenetil.