901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdana Mlakar iskreno o strahu in življenju

16. 3. 2018; 06.00
Avtor: A. S.
zvezdana mlakar

Zvezdana Mlakar foto: Mare Vavpotič

Priljubljena igralka se sooča s strahovi.

Priljubljena igralka Zvezdana Mlakar je ena tistih ljudi, ki nima dlake na jeziku. Naravnost pove svoje misli, ni pa je strah spregovoriti tudi o svojih občutkih, o svojem življenju. Tudi tokrat je na družbeno omrežje facebook dodala zapis, v katerem je iskreno spregovorila o svojih strahovih.

"Danes zjutraj sem se zbudila tesnobna. Strah v trebuhu, skrb " kako" v življenju. Veliko dela in odgovornosti me čaka. V trenutku mi je zmanjkalo zamaha in moči.
Potem se spomnila pogovora z Biljano ( asistentka Tomislava Kulješe (Naravno starševstvo ) in študentka šole dr. Milivojevića ), spomnila kako v takih trenutkih ven iz teh temnih občutkov. Kar nekaj časa je trajalo, da sem našla iskrico. In sem se spomnila mehkobe Bruna Šimleše, ki s tako ljubeznijo govori o človeskih spremembah, da se ti zazdi vse lahko.
Zivimo v cudovitih časih, veliko , ogromno, znanja je na voljo, tako, da ,če se zares odločimo, v resnici lahko prevetrimo sebe in vse okoli nas," je zapisala.

Najbrž se v njenem zapisu najdemo včasih vsi. In vsekakor ji želimo še uspešno delo in čim manj strahu tudi v prihodnje.

prejšnji članek
Saša Lendero prijetno presenečena
Svet slavnih
Saša Lendero prijetno presenečena
naslednji članek
Trenerka The Biggest Loser: S pokončno držo naprej
Svet slavnih
Trenerka The Biggest Loser: S pokončno držo naprej