evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Šok za gledalce in tekmovalce: vrnil se je ta tekmovalec

29. 3. 2018; 07.30
Avtor: K.M.
henrik vrnitev

foto: PLANET TV

Nihče ga ni želel vzeti v svojo skupino ...

Včeraj je bil v šovu The Biggest Loser Slovenija na sporedu prvo večje presenečenje, ki pa smo ga na našem portalu sicer že napovedali. V hišo se je namreč vrnil eden izmed tekmovalcev prve sezone šova o hujšanju in zdravemu načinu življenja.

Nihče, niti trenerja Nataša in Jan nista vedela, da se jim bo v telovadnici in tudi bitki za 50 tisoč evrov pridružil Henrik Lutz, ki je v prvi sezoni kar pošteno mešal karte in potek šova. Ko je le-ta vstopil v prostore telovadnice sta na obrazih kazala odkrito presenečenje, a sta tekmovalca vseeno iskreno objela. "Henrik nama je obema z Janom povzročil nekaj sivih las. Ampak smo ga imeli pa radi," je ob tem povedala Nataša Gorenc

Henrik pa je ob tem povedal: "Zdaj sem dobil še eno priložnost. To bom izkoristil do konca. Boril se bom za 50 tisoč evrov."

foto: PLANET TV

Prav vsi tekmovalci pa so bili nad novico zelo presenečeni, oziroma kar niso mogli verjeti, da bo Henrik tekmovalec tudi v letošnji sezoni. Po obotavljanju pa ga je medse na koncu vseeno vzela morda skupina. Verjetno tudi iz taktičnega vidika. Henrik zagotovo pozna vse trike, ki se jih morajo posluževati med treningi in pred tehtanjem. Zato je tak igralec v resnici lahko tudi ključnega pomena. 

prejšnji članek
Takšna je bila Adrijana, preden si je obrila lase
Svet slavnih
Takšna je bila Adrijana, preden si je obrila lase
naslednji članek
Tyra Banks razkrila, kakšen obraz je imela pred kariero!
Svet slavnih
Tyra Banks razkrila, kakšen obraz je imela pred kariero!