sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po šovu so ljudje spremenili odnos do Vanese

17. 5. 2018; 12.00
Avtor: V. M.
VANESA 2

foto: Osebni arhiv

Vanesino življenje se je postavilo na glavo. Po šovu se je namreč vse spremenilo, tudi odnos ljudi do nekdaj okroglolične 23-letnice.

Življenje tekmovalke prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Vanese Mesarec je zelo pestro. Njen urnik je namreč tako zelo natrpan, da ji pogosto zmanjka časa celo zase. Priznava, da se ji je življenje po šovu povsem postavilo na glavo. ''Nova služba, novi hobiji, predvsem pa novi ljudje, za kar sem najbolj vesela. Bi jih kar vse naštela, samo jih je preveč, še najbolj pomembno pa mi je, da smo z nekaterimi sotekmovalci ostali v stikih, da se vzpodbujamo dalje, se velikokrat vidimo, slišimo pa se tako skoraj vsak dan,'' pravi vedra temnolaska, ki sicer največ časa porabi za delovne obveznosti.

'Imam se super,' pravi Vanesa. foto: Osebni arhiv

''Delam dobesedno non-stop, če nisem v službi, delam doma ali obratno. Tako, da pravzaprav nimam časa za prijatelje in družino, kaj šele zase,'' nam je zaupala Vanesa in smeje dodala, da nujno rabi oddih ali kakšno razvajanje.

Kaj pa kilogrami?

Vanesina teža se ni spremenila, še vedno ima 85 kilogramov. ''Kilogrami stojijo, ker nimam časa jesti. Vem, da se to čudno sliši, a na žalost je tako,'' pove in doda, da ji je pomembno predvsem to, da se ne redi.

Ljudje danes nanjo gledajo drugače. foto: Planet TV, osebni arhiv.

Ljudje jo sprejemajo drugače

Vanesino življenje se je močno spremenilo tudi zato, ker danes ljudje nanjo gledajo drugače kot prej. ''Pri ljudeh ki me ne poznajo opažam, da me bolje sprejemajo kot nekoč. Prej pri 115 kg se nihče niti ni hotel pogovarjati z mano, medtem ko se sedaj brez problema.'' Kaj pa fantje? ''Včasih dobim občutek, da se me moški malce bojijo, nimam pojma zakaj,'' se smeji Vanesa.

Nase gleda bolj kritično

23-letnica nam je ob koncu klepeta še priznala, da nase gleda precej bolj kritično.

''Moram reči, da sem sedaj manj zadovoljna sama s sabo, kot prej! Moti me vsaka stvar na mojem telesu, oziroma zdaj vidim vsako malenkost, pomanjkljivost, ki jo prej nisem opazila.''

prejšnji članek
Tihi ubijalec, ki se ga Slovenci ne zavedamo
Zdravje
Tihi ubijalec, ki se ga Slovenci ne zavedamo
naslednji članek
Šov zapustila v solzah, danes srečna v objemu tujca?
Resničnostni šovi
Šov zapustila v solzah, danes srečna v objemu tujca?
#obraziavenija
obraziavenija