pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdana prejela pretresljivo pismo

22. 5. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar foto: Dejan Nikolič

Karizmatična voditeljica Zvezdana Mlakar se je znašla v vrtincu težav, ki jih skuša reševati z veliko mero dobre volje in optimizma.

Zvezdano Mlakar mnogi občudujejo zaradi neusahljivega pozitivnega odnosa s katerim krmari skozi življenje. Vedno skuša razumeti svet in ljudi, ob tem pa se trudi, da s svojim odzivom ne bi stopila pod raven, ki zajema vso njeno vero v dobro in pozitivno.

V teh dneh se v Zvezdaninem življenju dogajajo neprijetnosti. Kot je precej neotipljivo zapisala na družabnem omrežju, je prejela dve sporočili. Eno jo je pretreslo, drugo razveselilo. Vedra kot je, bo svoje čute raje usmerila v slednjega, čeprav ji misli begajo v temo.

Takole je svoje misli strnila v zapis …

''Ups, sinoči pa sem dobila lekcijo, pismo, ki me je 'zatreslo' … sem prespala, marsikaj razumem, rešitve pa še vedno nisem našla. Kako smo ves čas usmerjeni v iskanje rešitev, kajne? Nič, bom kar 'pustila', prisluškovala svojim občutkom in gledala, kako bo 'to' urejevalo življenje. Edino kar vem je, da bom poskušala ostati resnična, zvesta sebi, v dobrem … In potem sem dobila drugo sporočilo, od drugod, tako lepo, tako leeeeeppoooooo, da bom fokus obrnila tja, v čudež. Je pa zanimivo, kako hoče 'tema' imeti glavno vlogo in kako vse misli vlečejo vanjo ... Objem v lep dan!''

prejšnji članek
Ima Vesna težave s tem ljubosumnežem?
Svet slavnih
Ima Vesna težave s tem ljubosumnežem?
naslednji članek
Hrvaška pevka skoraj gola na rdeči preprogi
Svet slavnih
Hrvaška pevka skoraj gola na rdeči preprogi
#obraziavenija
obraziavenija