Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alešu ne dovolijo več hujšati

28. 5. 2018; 12.00
Avtor: V. M.
Alesa-Hrvatina-The-Biggest-Loser-Slovenija

Aleš ob vstopu v šov The Biggest Loser Slovenija. foto: Planet TV

'Pravijo, da sem kot zobotrebec,' se smeji Aleš Hrvatin Lujko, eden najbolj priljubljenih tekmovalcev prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija.

Če so nekateri gledalci sprva dvomili, da Aleš premore dovolj volje, da bo sledil zastavljenim ciljem, tekmovalec prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija z vsakim dnem dokazuje, da se v njem skriva neusahljivi vir moči in motivacije, s katero se še vedno uspešno trudi za svoje zdravje.

Osebna trenerka Maja Ujčič pravi, da je bilo dovolj hujšanja. foto: Osebni arhiv

Aleš, ki je shujšal že 109 kilogramov, je v zadnjem obdobju spremenil način treningov. Kardio vaje je skorajda opustil, sedaj so treningi sestavljeni iz vaj z utežmi. Zaupa nam, da se počuti odlično, le koleno mu še vedno ne služi, kot bi si želel. ''Zdravniki so ugotovili, da gre za obrabo in mi doživljenjsko odsvetovali počepe ter hojo navzdol. Sicer pa se sedaj počutim, kot da zmorem vse več in več,'' pove Aleš, ki sedaj dela na mišični masi, z izgubljanjem kilogramov pa se je moral nekoliko umiriti. ''Žena in osebna trenerka Maja Ujčič mi ne pustita več hujšati, ker da sem kot zobotrebec. Pa tudi ljudje me ustavljajo in pravijo da mi je dovolj. No, jaz se nekako počutim, da moram še nekaj kg shujšati, ampak res zelo počasi.''

Skočil bo z bungee jumpingom

Aleš, ki skupaj z Majo Cimermančič niza velike uspehe v spletni skupnosti #aktivirajse, pa tekom novega poslanstva in izgube kilogramov uresničuje tudi adrenalinske želje, o katerih je lahko prej zgolj sanjal. Poleti se mu bo namreč uresničila želja po spustu po jeklenici, načrtuje pa še skok z elastiko in rafting. ''Vse to prej nisem mogel početi, saj sem bil pretežak,'' pokima Aleš, ki bo s seboj popeljal številne člane skupine, ki si prizadevajo oklestiti odvečne kilograme.

Aleš je do danes shujšal 109 kilogramov. Nevšečnosti mu povzroča le odvečna koža na trebuhu. foto: Osebni arhiv

Bi trenirali pod taktirko top trenerke Nataše Gorenc?

Nad Aleševimi dosežki pa je navdušena tudi trenerka Nataša Gorenc. Slednja se bo Maji, Alešu in aktivirancem pridružila na odmevnem športnem dnevu #aktivirajse, kjer bodo lahko udeleženci izkusili tudi trening pod njenim vodstvom. Družbo čaka aktiven in vznemirljiv dan, odpravili se bodo namreč tudi na pohod, tekmovali v metih na koš, plesali zumbo in se družili z ljudmi, ki bijejo podobno ali enako bitko z odvečnimi kilogrami.

Alešu, Maji, Nataši in aktivirancem se lahko pridružite tudi vi. Več o dogodku si preberite TUKAJ.

Boksanje z utežmi

Boksanje z utežmi foto: PLANET TV

prejšnji članek
Tedenski numeroskop: Dosežete lahko vse!
Zdravje
Tedenski numeroskop: Dosežete lahko vse!
naslednji članek
Presenečeni? To se je dogajalo v zakulisju plesnega šova
Resničnostni šovi
Presenečeni? To se je dogajalo v zakulisju plesnega šova