Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Fox v resnici ni takšen kot pred kamero

30. 5. 2018; 07.30
Avtor: V. M.
goran lisica

Direktor glasbene založbe, Goran Lisica - Fox foto: mediaspeedM

Zdi se, da stati pred Foxom in čakati na njegov komentar, ni ravno prijetna izkušnja. Pa je to zgolj igra? Kakšen je žirant, ko ugasnejo kamere?

Izmed žirantov glasbenega šova Nova zvezda Slovenije najbolj izstopa ustanovitelj glasbene založbe Dallas Records Goran Lisica Fox. Pozornost pritegne s svojo drugačno, vpadljivo vizualno podobo, nonšalantno mimiko iz katere je težko razbrati, kakšne so njegove misli, odrezavimi komentarji, začinjeni s humorjem, ki ga razume le malokdo in zaspano energijo ob kateri se zdi, da ga je skoraj nemogoče navdušiti, impresionirati.

Pa je to zgolj vloga, lik, s katerim je Fox zasedel žirantski stolček ali je takšen tudi, ko ugasnejo kamere. Voditelj oddaje Klemen Bunderla razkriva, da je Goran pravo nasprotje moža, ki ga spremljamo na malih zaslonih.

Pevski žirant Goran Lisica - Fox v oddaji Nova zvezda Slovenije ves čas nosi umetne brke. foto: Planet TV

"Fox je zasebno povsem drugačen kot tam na žirantskem stolu. Je zelo prijazen in dostopen, je prava glasbena enciklopedija. Ve vse o vseh mogočih glasbenikih in je poln zanimivih prigod," je za Planet TV pojasnil simpatični Klemen, ki je med televizijskim ter zasebnim Foxom le našel eno skupno točko. Gre za žirantov stil, ki se odraža že pri samem oblačenju, na drugih področjih pa je to še bolj izrazito. "Spomnim se, da sem pred leti v ljubljanski podružnici Dallas Records nekaj snemal. Pravzaprav je vsa stavba odražala Foxov poseben okus. Vsako nadstropje je bilo stilsko drugačno – eno je bilo vso bleščeče, drugo kosmato, celo vrata so bila kosmata, tretje povsem črno … Zanimiva izkušnja," se ob spominih nasmehne Klemen.

Foxu zpod suknjiča kuka "ljubezenski tepih". foto: Planet TV

prejšnji članek
Danijelino stanje prestrašilo javnost
Svet slavnih
Danijelino stanje prestrašilo javnost
naslednji članek
Savina Atai: Iskreno in jasno!
Horoskop
Savina Atai: Iskreno in jasno!