nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Trump sam na letovaje, O Melanii ni ne duha, ne sluha ...

2. 6. 2018; 12.00
Avtor: V. M. / STA
melania trump

V bolnišnici bo ostala še nekaj dni. foto: Reuters

Ameriški predsednik Donald Trump je v petek za konec tedna odpotoval v predsedniško letovišče Camp David, ženo Melanio pa je pustil doma v Beli hiši.

V petek je minil že 22. dan, odkar Američani niso videli svoje prve dame. Novinarji so v petek v Beli hiši opazili njeno mamo Amalijo Knavs.

Trump je v helikopter na južni trati Bele hiše v petek vzel hčerki Ivanko in Tiffany, zeta Jareda Kushnerja in sina Donalda mlajšega. Melania in Barron pa sta ostala doma. Bela hiša je sporočila, da bo prva dama izpustila pot v Maryland, vendar ni navedla razloga.

Melanio Trump so ljudje nazadnje videli v javnosti 10. maja, ko jo je Trump zgodaj zjutraj vzel s seboj na vojaško letališče, da pozdravita tri ameriške talce iz Severne Koreje, za katere se je v petek Trump pohvalil, da ni plačal niti centa.

Nekaj dni kasneje so sporočili, da so Melanii Trump operirali ledvico, v Belo hišo pa naj bi se vrnila pred dvema tednoma. Trump je pretekli teden dejal, da se žena dobro počuti, v javnosti pa se prva dama še ni pojavila.

Nekateri tudi dvomijo, ali je Melania sama napisala nekaj sporočil na Twitterju, ki so bili v njenem imenu objavljeni od 22. maja. Ameriški analitiki so namreč v nekaterih tvitih opazili vzorec izražanja predsednika Trumpa, ki se namerava v naslednjih dneh pogovarjati s svetovnimi voditelji o trgovinskih sporazumih.

prejšnji članek
7 nasvetov za nanos pudra priznane vizažiskte
Moda&Lepota
7 nasvetov za nanos pudra priznane vizažiskte
naslednji članek
Druga Roštiljada poskrbela za celodnevno zabavo
Svet slavnih
Druga Roštiljada poskrbela za celodnevno zabavo