sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zdaj je jasno, zakaj je Jennifer Aniston videti takšna

21. 6. 2018; 07.00
Avtor: A.K.
Jennifer Aniston

foto: Profimedia

Slavna igralka je praznovala svoj 48. rojstni dan, videti pa jih nima niti 30, ampak zdaj vemo, zakaj je temu tako.

Se tudi vi sprašujete, kako je lahko Jennifer Aniston kot 48-letnica še vedno prava lepotica, ki je vedno videti prav mladostna? Mi se, ampak zdaj smo tudi izvedeli, kako je to možno.

Poleg tega, da je Jenn prava naravna lepotica, ima popolno postavo, čudovito gladko kožo brez gubic in je videti prava mladenka, pa za to v resnici igralka prav gara. Veliko trenira, da bi obdržala popolno linijo. Za Instyle je razkrila, da plačuje svojo osebno trenerko 43 tisoč dolarjev tedensko, za nego las in frizuro odšteje 9200 dolarjev mesečno, za urejanje obrvi plača 600 dolarjev mesečno, za nego polti pa plača kar 1300 dolarjev na mesec. A to še ni vse. Lepotica pazi na svojo prehrano, je le organsko zelenjavo in sadje, skoraj nič sladkorja in spije ogromno količino vode ter poskrbi za dolg in kvaliteten spanec.

Njen zajtrk je zanjo najpomembnejši obrok v dnevu, biti mora nasiten in hranljiv. Pripravlja si tri različne zajtrke, in sicer, smoothie iz banane, češenj, proteinov v prahu, mandljev, kakava v prahu in mandljevega mleka, drugi zajtrk vključuje pečena jajca z avokadom in tretji, ovseni kosmiči z beljakom za zadosten vnos beljakovin.

Nekaj ur dnevno preživi v fitnesu, kjer hodi na različne vadbe, trenira jogo, veliko časa pa preživi tudi na sobnem kolesu. Zraven ji osebna trenerka predpiše še posebne vaje, ki so prilagojene prav njej.

Zdaj nam je lahko jasno, zakaj je videti pri svojih letih tako popolna.

prejšnji članek
FOTO: Nekoč je bila prava lepotica, zdaj so vsi zgroženi nad njenim videzom
Svet slavnih
FOTO: Nekoč je bila prava lepotica, zdaj so vsi zgroženi nad njenim videzom
naslednji članek
Irina Shayk šokirala z novim videzom
Svet slavnih
Irina Shayk šokirala z novim videzom