nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tocki iz Kmetije je zavihal rokave!

30. 8. 2018; 07.00
Avtor: Vesna Meško
Franci Vozel Tocki

Franci Vozel Tocki foto: Vesna Meško

Kaj imata skupnega priljubljeni Franci Vozel - Tocki iz Kmetije in nadarjena igralka Anja Drnovšek? Konje. Konje in ljubezen do narave. Znana televizijska obraza skupaj pišeta zgodbo o uspehu …

Seveda se spomnite Franca Vozla, Tockija, po domače, ki smo ga spremljali v šovu Kmetija, kajne? Kar nekaj časa o njem nismo slišali nič novega. No, tudi sam ob vprašanju, kaj zanimivega se dogaja, zgolj skomigne z rameni in skromno navrže, da nič posebnega.

Pa ni bilo čisto tako, tekom obiska namreč izvemo, da uspešno uresničuje zastavljene cilje. Prepoznavnost mu je namreč prinesla veliko dobrega, kar se pozna tudi dandanes. 'Nobena vrata, na katera sem potrkal, niso ostala zaprta,' pojasni in doda, da se za sodelovanje v letošnji sezoni Kmetije žal ni odločil. Svojo energijo bo raje usmeril drugam. V tem svetu je namreč potrebno zavihati rokave na različnih področjih, zadnje dve leti tako med drugim poganja kolesje trboveljskega konjeniškega društva, ki deluje in se razprostira na skoraj štirih hektarjih zelene površine. Da je pri tem kar precej uspešen, nam zaupa, poleg zasebnih konjev, ki se pasejo na travnikih, nam pokaže še štiri lepotce, ki jih je društvu uspelo kupiti v času njegovega delovanja.

Ni mu dolgčas ... foto: Vesna Meško

Franc je zlasti ponosen na delo sodelavke, ki velja za znan obraz malih ekranov in odrskih desk. Njeno ime je Anja Drnovšek, televizijska in gledališka igralka, ki jo večina pozna predvsem iz vlog v seriji Usodno vino in Reka ljubezni.

''Anja je naša prva pogonska sila, ki je začela s konjeniškimi krožki za otroke. Vodi delavnice in tečaje, odlično ji gre, zelo je predana,'' jo pohvali Franc in doda, da se pri njih kali že 16 otrok.

Anja delo s konji jemlje resno, tudi sicer jo v življenju te plemenite živali spremljajo vse od otroštva. Igralka, ki prihaja iz Izlak, tako dneve ne preživlja le pred brnečo kamero, temveč tudi tam, kjer je že od nekdaj zasidrano njeno srce.

Franca in Anjo pa lahko srečate tudi vi. Pridite kaj na obisk, še posebej pa vas bosta vesela ob dnevu odprtih vrat, ki se bo na konjeniškem društvu odvil 15. septembra.

Anja Drnovšek foto: Revija Vklop

Na društvu preživi veliko časa ...

Na društvu preživi veliko časa ... foto: Vesna Meško

V Retju se veliko dogaja ...

V Retju se veliko dogaja ... foto: Konjeniško društvo Trbovlje

Lepa pokrajina

Lepa pokrajina foto: Konjeniško društvo Trbovlje

prejšnji članek
Nekdanja misica: 'Najinemu dojenčku je prenehalo biti srce'
Svet slavnih
Nekdanja misica: 'Najinemu dojenčku je prenehalo biti srce'
naslednji članek
Preverite svoj današnji horoskop!
Horoskop
Preverite svoj današnji horoskop!