zdravnik
Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih zdravnikov

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mirjam Poterbin razkrila, kako skrbi za svojo kožo

26. 12. 2018; 11.00
Avtor: K.M.
Mirjam Poterbin

Mirjam Poterbin foto: KK

Mati Luke Dončića velja za pravo lepotico, ki veliko pozornosti vzbuja tudi na drugi strani luže.

Pred dnevi je Mirjam Poterbin za nekaj dni obiskala Slovenijo, saj je v sinovem imenu prevzela nagrado za najboljšega športnika Slovenije za leto 2018. Prihod v domovino pa je izkoristila tudi za obisk klinike Juventina, katere obraz je, ko je v Sloveniji, pa jih  velikokrat obišče, ko potrebuje kozmetično razvajanje. Tam pa v sklopu zobozdravstva poskrbijo tudi za njen bleščeč nasmeh. 

Mirjam nam je med kratkim obiskom v Sloveniji zaupala, katerega koraka pri negi kože sama nikoli ne izpusti. "Čiščenja kože. Ta korak je zeli pomemben, česar se večina žensk ne zaveda." Ob tem nam je še razkrila, da takrat, ko tudi sama čuti, da ji zmanjkuje energije, le-to zopet najde v teku v naravi. 

Mirjam Poterbin in Sara foto: KK

Mirjam je sicer skupaj z blogerko Sara Zavernik obraz klinike Juventina, kjer predstavljata predvsem kozmetični del njihove široke ponudbe. Mirjam pa sodeluje tudi z njihovim zobozdravstvom. "Redna skrb za kožo je zelo pomembna če želiš ohranjati mladosten videz. Res je, po posvetovanju in tretmajih v Juventini je koža videti zelo pomlajena, saj resnično uporabljajo visoko kvalitetno kozmetiko, kar je pri negi koze izrednega pomena. V sklopu kozmetičnih storitev namreč ponujajo vse, od nege obraza, laserskih terapij, krioterapije, nege nohotv, ličenja in še veliko drugega," nam je o svoji izkušnji s ponudbo klinike Juventina še zaupala Poterbinova. 

prejšnji članek
Ste videli, kako ljubki hčerki ima Oto Pestner?
Svet slavnih
Ste videli, kako ljubki hčerki ima Oto Pestner?
naslednji članek
Heidi Klum prejela najlepše božično darilo!
Svet slavnih
Heidi Klum prejela najlepše božično darilo!