zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nepričakovano slovo

8. 2. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
soigralki beren in selen

Beren Gökyıldız in Selin Sekerci foto: POP TV

Mala turška igralka Beren Gökyıldız, ki smo jo spoznali v seriji Mama, se je morala nepričakovano posloviti od ljube soigralke Selin Sekerci, ki smo jo lahko v vlogi odvetnice spremljali v pri nas priljubljeni seriji Lepotica in Zver.

Igralki sta skupaj ustvarjali priljubljeno turško serijo Moja hčerka (Kizmin), ki pa jo je morala Selin Sekerci v teh dneh zaradi slovesa glavnega lika zapustiti. Igralka je v seriji uporodbila enega izmed glavnih likov, mamo Asu Karahan, ki jo je razplet zgodbe popeljal v tujino, zaradi česar Selin ne bo več del ekipe ustvarjalcev serije. Temnolasi lepotici je pri srcu težko zlasti zaradi male Beren, s katero sta tekom snemanja spletli pristne vezi.

Selin se je od sodelavcev poslovila tudi na družabnem omrežju, kjer je zapisala, da ji je serija odprla vrata v svet in omogočila način razmišljanja iz druge perspektive. Ob tem je izrazila hvaležnost, ker je lahko ustvarjala z Beren, ki jo opisuje kot najlepšega otroka na svetu ter slovo zaključila s pohvalo, da je delala s čudovito ekipo, ki bo za vedno ostala v njenem srcu.

prejšnji članek
Arnej Ivkovič: Z zvezdami smo že zaplesali
Resničnostni šovi
Arnej Ivkovič: Z zvezdami smo že zaplesali
naslednji članek
Dnevni horoskop: Prekinili boste neko sodelovanje
Horoskop
Dnevni horoskop: Prekinili boste neko sodelovanje