901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Postavni Blaž bi se vrnil v shujševalni šov

28. 2. 2019; 07.00
Avtor: Vesna M
blaž hudelja

Blaž ob prijavi v šov ... foto: Planet Tv

Leto po vstopu v šov The Biggest Loser Slovenija Blaž navdušuje z izklesano podobo. Misel na slavno hišo mu vzbuja lepe spomine, ki bi jih z veseljem obudil. Kdo ve, morda pa se mu želja uresniči z nekoliko drugačnim namenom ...

Minilo je leto odkar je tekmovalec druge sezone shujševalnega šova Blaž Hudelja prestopil prag hiše The Biggest Loser Slovenija in se podal na pot, ki je spremenila njegovo življenje. S pomočjo šova je namreč poskrbel za korenito preobrazbo telesa in duha - ne le, da se je znebil odvečnih kilogramov, postal je samozavesten moški, poln zagona in moči za doseganje zastavljenih ciljev, opremljen z znanjem, ki mu služi pri ohranjanju osvojenih rezultatov.

Blaž še vedno trdo dela na sebi. foto: osebni arhiv

In kako se ima Blaž danes? Kakšni občutki ga prevzamejo, ko se spomni na tistega fanta, ki je pred letom dni prvič stopil v slavno telovadnico?

Leto kasneje po šovu se počutim odlično, saj nekako ohranjam želeno težo. Kar se tiče šova, je bila nepozabna in zelo pozitivna izkušnja, včasih vse skupaj kar malo pogrešam in si rečem, kaj bi dal, da sem lahko spet v tisti hiši za nekaj časa. Mislim, da smo stike s sotekmovalci tudi kar dobro ohranili, saj smo imeli že dva reuniona, tretji pa bo že marca. Trenerja sta mi oba še vedno v veliko podporo, še posebej Nataša, ki me motivira in verjame vame že od samega začetka, za kar sem ji zelo hvaležen, je za njena.si povedal Blaž.

Leto po vstopu v šov ...

Leto po vstopu v šov ... foto: osebni arhiv

prejšnji članek
Ta sladkorček je Zahovićev vnuček!
Svet slavnih
Ta sladkorček je Zahovićev vnuček!
naslednji članek
Dnevni horoskop: Pametno izkoristite svoj čas
Horoskop
Dnevni horoskop: Pametno izkoristite svoj čas