Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nov par na glasbeni sceni

12. 4. 2019; 01.34
Avtor: PR
Tara i Ivan  Zak - Naj naj - Foto by Privatni album Ivan Zak

Tara in Ivan Zak foto: Promocijski material

Glasbena scena je v teh dneh postala bogatejša za nov par, ki bo zagotovo zaznamoval letošnjo pomlad in poletje.

V glavnih vlogah sta se znašla odlična glasbenika Tara in Ivan Zak, ki sta združila moči v najnovejši skladbi 'Naj Naj', ki jo bosta predstavila tudi na letošnjem festivalu CMC v Vodicah. Pod pesem se je kot avtor podpisal Ivan Zak, ki nam je razkril, da je Tara nepričakovana in hkrati zmagovalna kombinacija, ki nas bo očarala v prihodnjih mesecih. Morda bomo novo pesem lahko slišali tudi 24. maja, ko bo Ivan nastopil na dogodku Vikend na Prepihu. Isti večer pa bosta za zabavo poskrbeli tudi Nina Donelli in Aktualova galama. 

»En spontani klic naju je privedel do pogovora. Nekaj trenutkov kasneje sva se strinjala, da bo to sodelovanje odlično in da bo pesem zagotovo zaznamovala letošnje poletje. Obema se je odličen trenutek za predstavitev pesmi zdel prav festival CMC v Vodicah,« je povedal Zak in priznal: »Ko sem napisal pesem, si nisem mislil, da bo izvedena v duetu. Želeli smo si samo nekaj drugačnega, nekaj svežega in mislim, da smo pri tem uspeli. Prepričan sem, da bo ta pesem zaznamovala številne poletne zabave.«

Tara foto: Promocijski material

Tara foto: Promocijski material

Celotna zgodba je potekala v Ivanovem studiu La Bamba, ki je njegov drugi dom in v katerem se najbolje kreativno izraža. Ekipa je kmalu po snemanju pesmi posnela še videospot v režiji Nemanje Novakovića.

Fantastičen poletni duet 'Naj naj' je najboljše možno povabilo za še en nepozabni CMC Festival in prepričani smo, da bosta Tara in Ivan Zak najbolj iskani glasbeni par v Vodicah.

prejšnji članek
Tanja Ribič ganjena do solz
Svet slavnih
Tanja Ribič ganjena do solz
naslednji članek
Toliko magnezija potrebujete, da bo vaše telo normalno delovalo
Zdravje
Toliko magnezija potrebujete, da bo vaše telo normalno delovalo