nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jaka ostaja slep za resnico o Saški

29. 4. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
jaka

Jaka Hafner foto: POP TV

Anja in Teja sta upali, da bo Jaka spregledal Saško, a namesto tega je temnolasko brezpogojno ščitil in ji obljubljal ljubezen. Strinjali sta se, da je padel na težko mino in da Saška odlično igra, saj Jaka še vedno ni spregledal resnice …

Ker se je Jaki zdelo, da sta se Teja in Anja zarotili proti Saški, je želel slišati tudi drugo plat zgodbe. Tako je na zmenek povabil Anjo in ji pojasnil, da mu gre na živce, ker druga drugi mečejo polena pod noge. Anja se je ob tem opogumila in spregovorila o temi, ki Jaki ni bila po godu.

Jaka in Anja foto: POP TV

»Na začetku smo rekle, da ne bomo druga drugi konkurenca, nato pa so se karte obrnile. Potem pa se res pokažejo pravi obrazi, tako kot se je Sašin,« je presenetila z izjavo in vznejevoljila Jako. V nadaljevanju je povedala, da se je s Saško težko pogovoriti, saj ji deluje čudna, v izjavi pa, da ji je Jaka zameril, ker se ne razume z njo in ker jo želi spraviti stran.

Pa se z njunim pogovorom razčiščevanje še ni zaključilo. Jaka je namreč zbral vsa dekleta, da se skupaj pogovorijo o medsebojnih nesoglasjih. Pa tudi tukaj niso dosegli želenega uspeha. Dekletoma je bilo povsem jasno, da Jaka brezpogojno ščiti Saško.

Anja in Teja foto: POP TV

»Vsaj do Jakata bi bila lahko iskrena. Če se neka oseba zna že pri letih lagati, je vprašanje, kaj je bilo sploh iskrenega iz njene strani. Kakor sem jaz dojela, Saška igra na res posebne karte in je že kar en velik pokeraš postala,« je dejala Teja, Anja pa je pojasnila, da menita, da je Jaka padel na težko mino. »To je dvolična oseba za mene. Razumem, da išče punco, ampak mislim, da bi moral imeti več pameti in pravo punco poiskati. Ne pa nekaj na 'blef'!«

Pa Jaka? On je na samem Saški obljubil, da bo težavo rešil tako, da bo za oba dobro, saj jo ima rad. Ob tem je še dodal, da je na njej ali mu bo dovolila pokazati svoja čustva.

Saška foto: POP TV

prejšnji članek
Maja Martina Merljak drugič rodila povsem drugače
Svet slavnih
Maja Martina Merljak drugič rodila povsem drugače
naslednji članek
Dnevni horoskop: Pri delu boste doživeli preboj!
Horoskop
Dnevni horoskop: Pri delu boste doživeli preboj!