sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj je Slavko Bobovnik razjezil hrvaškega lastnika apartmaja?!

13. 8. 2019; 08.00
Avtor: PR
Slavko Bobovnik_Pokoncna

Slavko Bobovnik foto: Planet TV

Kaj se je dogajalo?

Voditelj in imitator Tilen Artač, ki je 8. avgusta praznoval svoj 34. rojstni dan zabava poslušalce v jutranjem programu Radia 1, ki ga čez poletje vodita Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač. Imitira znane Slovence, saj v njem »živi« več kot 20 likov. Poslušalci pa so navdušeni tudi nad njegovo rubriko Artačevi poletni prisluhi.

Voditelj in imitator Tilen Artač, ki je 8. avgusta praznoval svoj 34. rojstni dan zabava poslušalce v jutranjem programu Radia 1. foto: Radio 1

Tokrat se je prelevil v lik legendarnega televizijskega voditelja Slavka Bobovnika, ki trenutno navdušuje gledalce s kvizom Lepo je biti milijonar. »Slavko je že od nekdaj veljal za najbolj verodostojnega voditelja. Pred njegovimi vprašanji se ni mogel skriti nihče. Z njegovo imitacijo nisem imel pretiranih težav, saj je bil kot novinar jasen, iskren in neomajen. Zame je on mladenič stare šole, o katerem bomo še slišali,« je v smehu dejal Tilen, ki je bil nekoč tudi njegov sodelavec. »Vedno je bil prijazen, spoštljiv in duhovit,« je še povedal Artač.

Sicer pa si v zabavnem videoposnetku poglejte kako zveni Slavko Bobovnik, ko želi rezervirati apartma na morju pri gospodu Domagaju.

>>VIDEO<<

prejšnji članek
Nekdanja zvezdnica najstniške serije je neprepoznavna
Svet slavnih
Nekdanja zvezdnica najstniške serije je neprepoznavna
naslednji članek
Poslanec Matjaž Nemec kot Tarzan
Svet slavnih
Poslanec Matjaž Nemec kot Tarzan
#obraziavenija
obraziavenija