zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj je Deželak sredi Kamnika »okamenel«?!

30. 8. 2019; 04.30
Avtor: K.M.
Miha Deželak

Miha Deželak z ekipo foto: Radio 1

Voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa na Radiu 1, Denis Avdić Showa, Miha Deželak je od sovoditelja Denisa Avdića dobil prav posebno nalogo. Z Jano Morelj in Anjo Ramšak so ga poslali iz studia in ga »postavili« sredi prometne ceste v Kamniku.

Pred kratkim so namreč v bližini Kamnika postavili kip ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Glede na to, da je iz tega kraja tudi Deželak, je ekipa menila, da bi bilo edino pošteno tja postaviti tudi njegov kip. Miha, ki o tem seveda ni vedel ničesar, se je tako moral podati na kamniško krožišče in se preizkusiti v vlogi kipa.

Miha Deželak foto: Radio 1

Priljubljeni radijec je kar 30 minut v različnih pozah poziral v vlogi kipa. Dogajanje je na terenu spremljal in na zabaven način komentiral njegov sodelavec, voditelj Robert Roškar. Številni vozniki pa so mu trobili, ga pozdravljali in bili na sploh navdušeni nad njegovo potezo. Kasneje se je Deželak vrnil v program, ki ga od tega tedna dalje prvič vodijo vsi štirje voditelji. Ker so tudi zasebno zelo dobri prijatelji, obljubljajo še bolj zabavna in pestra jutra.

VIDEO SI OGLEJTE TUKAJ: >> KLIKNI

prejšnji članek
Tragedija v družini slovitega nogometnega trenerja
Svet slavnih
Tragedija v družini slovitega nogometnega trenerja
naslednji članek
Sezam čisti kožo, buče nahranijo lase
Moda&Lepota
Sezam čisti kožo, buče nahranijo lase