sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Neverjetno presenečenje za slovensko voditeljico

25. 9. 2019; 07.00
Avtor: KŠ
Marko Škugor

Presenečenje uspeloooo! foto: Radio Aktual

Presenečenje ji je vzelo sapo! Anita Gošte je ostala brez besed!

Anita Gošte, simpatično markantna voditeljica Radia Aktual, je znana po svoji organiziranosti, urejenosti, doslednosti in seveda – izjemno dosledni uporabi slovenščine, ki jo je zagotovo zaznamovala v študijskih letih.

Toda … Danes je ostala brez besed! Kaj se je zgodilo? Na svoj rojstni dan je pred vsemi sodelavci na glas zaklicala: »Ne me je**t!« Ker tega od Anite seveda nismo vajeni, sploh ne takšne fraze, smo bili nad tem čisto presenečeni.

Marko je našo Anito konkretno presenetil! foto: r.a.

Še večje presenečenje pa je doživela ona sama, saj jo je na vratih ob njenem rojstnem dnevu pričakal sam Marko Škugor. Prav samo za Anitin rojstni dan je prišel na Aktual in ji iskreno čestital na način, kot zna le on - s pesmijo. Ne samo Aniti, dlake so se naježile prav celotnemu kolektivu, presenečenje pa je zagotovo uspelo v celoti. »Prišli smo čisto potiho, nikogar pa o tem nismo obvestili,« je povedal Marko Škugor in dodal, damu je v veselje, da je lahko s svojo prisotnostjo polepšal dan Aktualovi voditeljici, ki ga spremlja že od začetka njegove kariere.

Marko Škugor v objemu z Anito Gošte foto: Radio Aktual

To pa še ni bilo vse. Aniti je Marko poklonil tudi izjemen šopek, za katerega je rekla, da ga bo zagotovo posušila in ohranila v spomin na ta dan.

»Ponavadi smo mi tisti, ki presenečamo Aktualove poslušalce in kar ne morem verjeti, da sem bila tokrat presenečenja deležna sama. Zdaj končno vem, kako se počutijo oni, ko jih na domu presenetimo mi. Tega občutka se zares ne da opisati,« je povedala temnolasa voditeljica, po tem ko je vendarle prišla k sebi od izjemnega dogodka!

prejšnji članek
Slovenska manekenka presenetila s svežo podobo
Svet slavnih
Slovenska manekenka presenetila s svežo podobo
naslednji članek
Žena Channinga Tatuma pričakuje otroka z drugim
Svet slavnih
Žena Channinga Tatuma pričakuje otroka z drugim