evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ima Matic Indiro rad čeprav se je zredila?

27. 11. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
Indira Ekić in Matic Kolenc

Indira Ekić in Matic Kolenc foto: M24

Matic Kolenc je razkril, kakšen je njegov pogled na srčno izbranko, ki jo je spoznal v šovu The Biggest Loser Slovenija.

Indira Ekić in njen fant Matic Kolenc sta oboževalcem na družbenem omrežju Instagram ponudila možnost, da zapišejo vprašanja, ki naj jih Indira zastavi Maticu o sebi in obratno. Prvo vprašanje se je nanašalo na Indirino težo in odnos do nezdrave hrane, na kar je Matic postregel z zelo iskrenim in srčnim odgovorom.

Indira: 'Ali te moti, ker sem malo bolj močnejša in ker ne jem vedno zdravo?'

»To me niti malo ne moti. Jaz sem jo sprejel takšno, kot je, če bi me to motilo, potem definitivno ne bi bil z njo. Priznam pa, da me včasih moti, ker ješ nezdravo. Oziroma takrat, ko si zadaš nek cilj in ga potem z izbiro hrane podreš. Še vedno pa to ni nič kaj takega,« je pojasnil Matic, Indira pa je dodala, da jo ima rad ne glede na številke na tehtnici.

»Dejansko me je imel rad, ko sem imela deset kilogramov manj in ko jih imam deset kilogramov več.« Matic je ob tem kimaje dejal, da je to zanj povsem normalno. »Rad jo imam zaradi tega, kakršna je kot oseba. To pač vedno pretehta in mislim, da je tako tudi pravilno.«

prejšnji članek
Zvezdana Mlakar o ceni lastnega dela
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar o ceni lastnega dela
naslednji članek
Sara Tanjo udarila tja, kjer najbolj boli
Svet slavnih
Sara Tanjo udarila tja, kjer najbolj boli