komet, španija, ESA
Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu modrozelena krogla

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

David iz BigBrotherja srečo iskal v še enem kvizu

10. 12. 2019; 09.15
Avtor: K.M.
David Vrbnjak, Joker

David Vrbnjak v kvizu Joker foto: Kviz Joker

David Vrbnjak je leta 2015 presenetil v šovu Big Broher, kjer je razkril svojo zgodbo. Že od otroštva se namreč bori s cerebralno paralizo, kar pa ga ne ovira pri vsakdanjih obveznostih. Danes je srečno poročen in oče mali Zali.

V sobotni oddaji je na vroči stol nasproti Maria Galuniča v oddaji Joker sedel David Vrbjak, ki ga je Slovenija spoznala leta 2015, ko je skupaj z mamo vstopil v resničnostni šov Big Brother. Davidova zgodba je toliko bolj posebna, saj se je rodil s tretjo stopnjo cerebralne paralize, kar je njemu in njegovi družini postavljalo številne izzive, ki pa so jih s skupnimi močmi uspešno prebrodili. David je spomladi že sedel na stol kviza Milijonar, kjer je domov odnesel 300 evrov. Tokratni nastop v kvizu Joker pa je bil bolj uspešen, saj mu je na koncu le malo zmanjkalo do glavne nagrade, domov pa je odšel bogatejši za 7 tisoš evrov. 

"Nisem si mislil, da bom prišel do takšnega zneska, kot sem," je po oddaji priznal David, ki danes živi čisto normalno življenje v katerem sta tudi žena in devetmesečna hči Zala. 

prejšnji članek
Sarin oče ljubi Tajko Tin
Svet slavnih
Sarin oče ljubi Tajko Tin
naslednji članek
Lea Sirk presenetila z globokim dekoltejem
Resničnostni šovi
Lea Sirk presenetila z globokim dekoltejem
#obraziavenija
obraziavenija