sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bo Madonna mlademu ljubimcu dahnila usodni da?

5. 1. 2020; 05.00
Avtor: TJ
ahlamalik-williams, madonna

Ahlamalik Williams in Madonna foto: Profimedia

Pred kratkim so svet obkrožile fotografije 61-letne kraljice popa Madonne, na katerih se na balkonu hotela v Miamiju mečka s svojim spremljevalnim plesalcem, komaj 25-letnim Ahlamalikom Williamsom.

Pred kratkim sta se oglasila mladeničeva mama in oče, ki sta, mimogrede, mlajša od Madonne, in za spletno stran britanskega časopisa Daily Mirror povedala, da sta navdušena nad razmerjem svojega sina. Parček je po njunih trditvah zaljubljen do ušes, 55-letna mama Laurie pa celo meni, da obstaja možnost, da se bosta poročila. »Madonna nama je vedno znova razlagala, koliko ji pomeni najin sin,« je dejal 59-letni oče Drue in dodal: »Rekla je, da je zelo inteligenten in nadarjen.« Laurie in Drueja tudi to, da je slovita glasbenica in igralka, ki jima je obljubila, da bo skrbno pazila na Ahlamalika, kar 36 let starejša od njunega sina, prav nič ne moti.

Madonna in Ahlamalik Williams foto: Profimedia

»Sinu sem rekel, da ljubezen ne pozna starostne razlike, če se oba odrasla vpletena strinjata s tem,« je pojasnil Drue in poudaril, da njegov sin še nikoli ni bil srečnejši. Madonna je Ahlamalika menda spoznala že leta 2015, ko ga je videla plesati v nekem šovu in ga nato povabila, da se ji pridruži na turneji Rebel Heart. Po besedah njegovega očeta pa sta se v »resno razmerje« zapletla na začetku turneje Madame X, torej septembra 2019.

prejšnji članek
Po čem si je leto 2019 zapomnila simpatična voditeljica
Svet slavnih
Po čem si je leto 2019 zapomnila simpatična voditeljica
naslednji članek
Kopalniška ogledala: Kako jih uporabiti, da bo učinek kar najboljši?
Življenjski slog
Kopalniška ogledala: Kako jih uporabiti, da bo učinek kar najboljši?