nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zoran Predin na vrhncu kariere

6. 3. 2020; 05.00
Avtor: STA
Zoran Predin

Zoran Predin foto: Šimen Zupančič

Zoran Predin bo danes v koncertni dvorani Vatroslav Lisinski v Zagrebu odpel nekatere svoje največje uspešnice ob spremstvu zagrebške filharmonije. Predin je ocenil, da gre za enega vrhuncev njegove kariere. Napovedal je, da bo tekel častni krog skozi presek svojega glasbenega ustvarjanja v filharmonični podobi.

Ljubljenec zagrebškega občinstva Zoran Predin bo imel koncert Častni krog v sklopu Off programa zagrebške filharmonije, so napovedali na spletni strani koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.

Predin je današnji koncert ocenil kot enega vrhuncev svoje kariere. "Takoj, ko so me povabili, sem se čutil zmagovalca. Kot vemo, imajo zgolj zmagovalci pravico do častnega kroga, zato sem tudi izbral takšno ime koncerta", je novinarjem v Zagrebu povedal Predin. Kot je dodal, vsak avtor sanja, da bo njegova glasba nekoč zazvenela v izvedbi simfoničnega orkestra.

Za današnji koncert je izbral 16 pesmi, ki imajo potencial za aranžmaje s simfoničnim orkestrom.

Na sporedu bodo tudi nekatere največje Predinove uspešnice, kot so Praslovan, Ne mi dihat za ovratnik in Čakaj me, ki bodo odigrane na nov, filharmonični način, je napovedal zagrebški časnik 24 sata na svoji spletni strani.

prejšnji članek
Esmeralda razveselila oboževalce
Svet slavnih
Esmeralda razveselila oboževalce
naslednji članek
10 znakov, da je vaša prijateljica tudi vaša sorodna duša
Zdravje
10 znakov, da je vaša prijateljica tudi vaša sorodna duša