zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako se pokojnega kolega spominja ekipa TV Dober dan

19. 3. 2020; 11.00
Avtor: K.M.
Peter Musevski

Peter Musevski foto: Bobo

Včeraj je slovensko javnost pretresla vest o smrti slovenskega igralca Petra Musevskega, ki se ga številni spominjajo tudi po vlogi Zoisa in Sulja v seriji TV Dober dan.

Peter Musevski je zagotovo eden izmed najboljših igralcev trenutne generacije, ki se je v slovenskem filmskem svetu uveljavil s številnimi vlogami v filmih Damjana Kozoleta (Nočno življenje, Slovenka, Za vedno, Delo osvobaja in Rezervni delit), vlogo v Cvitkovičevem filmu Kruh in mleko ter številnimi gledališkimi vlogami. Trenutno ga lahko spremljate v zadnjem posnetem filmu Andreja Košaka Vsi proti vsem in televizijski nadaljevanki V imenu ljudstva Vojka Anzeljca. Širša javnost pa si ga bo zagotovo najbolj zapomnila po vlogi Zoisa in Sulja v še vedno priljubljeni televizijski seriji TV Dober dan.

Skupaj z igralci serije TV Dober dan je sodeloval kar tri leta, s številnimi pa so se srečavali tudi kasneje, zato smo zbrali nekaj odzivov na njegovo prerano smrt. 


Že včeraj smo poročali o tem, da igralec Matjaž Javšnik novici ni mogel verjeti. KLIKNITE >>TUKAJ<<

Igralec Jernej Kuntner je na Instagramu zapisal: "Počivaj v miru Peter." Ob tem pa je pripel sve skupni fotografiji in posnetek iz skupnega snemanja.

Tjaša Železnik je na Instagramu delila fotografijo skupne scene iz prvega dela serije TV Dober dan. "Čisto prvi del TV Dober dan, Pero in jaz, nekoč davno ..."

Lucija Ćirović je na Facebooku preprosto zapisala: "Pero, počivaj v miru."

Konrad Pižorn pa je delil fotografije igralske ekipe serije in se od prijatelja poslovil z besedami: "Peter, o Peter, brez besed, brez pozdrava ... Gledam v nebo s spominom in upanjem ... Videla se bova, boš videl. Do takrat bodi v pomoč Taliji. Tvoj občudovalec in soigralec Kondi in vsi večno Tvoji televizijci TV Dober dan."

prejšnji članek
Pošta Slovenije obvešča svoje uporabnike
Zdravje
Pošta Slovenije obvešča svoje uporabnike
naslednji članek
Obraz POP TV se je razveselil prvega otroka
Svet slavnih
Obraz POP TV se je razveselil prvega otroka
#nasazenazenska
nasazenazenska