franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hčerka Kim Kardashian razkrila ozadje maminega blišča

18. 4. 2020; 12.00
Avtor: V.M.
Kim Kardashian, North West

Kim in North foto: Profimedia

Sanjsko življenje Kim Kardashian skozi oči šestletne hčerke ni tako popolno, kot se trudi prikazati njena mamica. Slednje je punčka razkrila tekom posnetka, s katerim se je Kim javila oboževalcem.

Tudi družini Kim Kardashian se je zaradi pandemije koronavirusa precej spremenilo življenje. Če je slavna mamica poprej svoje štiri otroke prepuščala v rokah varuške, zadnje tedne preživlja čas zgolj s svojo družino.

Kim ob tem ugotavlja, da usklajevanje in skrb za otroke še zdaleč ni mačji kašelj in da je vse skupaj pravzaprav precej naporno. Da pa o maminem običajnem življenju starejša hčerka North nima najlepšega mnenja, so oboževalci izvedeli tekom zvezdničinega javljanja na družbenem omrežju.

Kim se je oboževalcem oglasila, da bi jih opomnila na pomembnost spoštovanja ukrepov in skrbi za svoje najbližje. V trenutku, ko je svetovala, da naj skrbijo za duševno zdravje in prijatelje, pa se je oglasila North in glasno komentirala, da bi se morala več ukvarjati s svojimi otroki in ne s prijatelji.

Kim so hčerkine besede za hip vzele sapo, a se je hitro zbrala in spletno publiko še enkrat opomnila na odgovorno ravnanje v času pandemije.

prejšnji članek
Princ Harry in Meghan pomagala pri razdeljevanju hrane v Los Angelesu
Svet slavnih
Princ Harry in Meghan pomagala pri razdeljevanju hrane v Los Angelesu
naslednji članek
Mario Galunič se sprošča na domačem vrtu
Svet slavnih
Mario Galunič se sprošča na domačem vrtu
#obraziavenija
obraziavenija