pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Davor Radolfi: rojstni dan v karanteni

7. 5. 2020; 12.31
Avtor: PR
Davor in Lea Radolfi_boljsa

Davor in Lea Radolfi foto: Promocijski material

Izolacijo preživlja z družino

Priljubljeni hrvaški glasbenik je 1. maja dopolnil 64 let. Rojstni dan je preživel v karanteni, tako kot vsako leto, obdan s svojo družino. Tudi sicer pa je zadnje obdobje preživel doma in ob tem spoštoval vse predpise. "Ne grem nikamor, spoštujem karanteno, zelo veliko skladam, igram se z vnuki in skupaj pojemo, kosim in barvam. Sem optimističen, saj sem že po naravi takšen, zato tudi v tej situaciji ni nič drugače. Sem pa prepričan, da se bo situacija zagotovo spremenila. Zagotovo je to čas, ko se lahko več posvečamo družini. Bo pa ta situacija tudi enkrat minila in spet se bomo lahko vrnili h glasbi, nastopom in normalnemu življenju in spet se bomo lahko družili in veselili, skupaj peli," je povedal Radolfi in priznal, da mu manjka edino stik s publiko.

Vseeno pa je ravno na svoj rojstni dan izdal tudi svojo novo pesem, ki je hkrati tudi prvi duet s hčerko Leo, sicer pevko večkrat nagrajene skupine Judette. "Glede na to, da smo se kar naenkrat vsi znašli doma, sem en dan vzel v roke kitaro in začel peti pesem Novi čovjek sam sutra, ker pesem nekako sovpada z nastalo situacijo. Prišla je Lea in je začela peti z mano in najina vokala sta se krasno zlila skupaj. Nastalo je nekaj čarobnega, toliko emocije v tej lepi brezčasni pesmi."

Pesem Novi čovjek sam sutra je že dobila tudi svojo videoobliko. Videospot pa je kar s telefonom posnela Lea. Vanj pa je skušala ujeti utrinke trenutne situacije, ko je tudi Hrvaška obstala zaradi pandemije in potresov.

prejšnji članek
Doma narejene maske za obraz in lase
Moda&Lepota
Doma narejene maske za obraz in lase
naslednji članek
Vili Resnik od življenja pričakuje več
Svet slavnih
Vili Resnik od življenja pričakuje več
#nasazenazenska
nasazenazenska