evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Fantje z novim poglavjem v svoji karieri

21. 10. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
5_pravila igre

Pravila igre foto: Mislav Žabarović

Po zahtevnem obdobju za številne glasbenike so člani skupine Pravila igre začeli povsem novo dogodivščino.

Po številnih uspehih in nagradah, ki so jih fantje prejeli v preteklem letu, so se odločili, da svojo kariero usmerijo predvsem proti regionalni glasbeni sceni. Vse od uradne radijske premiere zadnjega singla U hladnoj sobi lahko poslušalci in oboževalci skupine uživajo v nekoliko bolj zrelih ritmih, s katerimi priljubljena skupina obrača novo stran v karieri. Pesem pa zdaj spremlja tudi nov videospot, ki metaforično in s pomočjo najnovejše filmske tehnologije prikazuje ravno verze pesmi, ki so nastali izpod rok Sonje in Mira Buljana, »Kad naša ljubav u ponor pada« oziroma v slovenskem prevodu »Ko najina ljubezen v brezno pade«, kar simbolično prikaže padec letala v videospotu. 



Najnovejši videospot je prav poseben tudi zaradi uspešnega sodelovanja z Martino Vuletić, znano hrvaško vplivnico in plesalko, ki je sodelovala že s številnimi znanimi obrazi, med drugim tudi na glasbeni turneji Severine. »Verjamemo, da je pesem U hladnoj sobi ena od najboljših pesmi Mira Buljana v njegovi karieri. Tudi če upoštevamo dejstvo, da je napisal nekatere izmed največjih hitov v regiji. Nepopisno smo veseli, da smo prav mi dobili priložnost, da posnamemo to pesem. Gre za močno in čustveno pesem, od radijske premiere pa smo dobili ogromno pozitivnih komentarjev poslušalcev in glasbenih kolegov,« so povedali člani skupine in dodali, da je bilo snemanje videospota nepopisna izkušnja, saj so ga prvič snemali na pravem filmskem setu.

Pravila igre foto: Mislav Žabarović

Ob novem videospotu so priljubljeni hrvaški glasbeniki pripravili še eno presenečenje za svoje oboževalce, saj so napovedali virtualni koncert, ki ga bodo izvedli do konca leta. Več informacij pa bodo kmalu razkrili na družbenih omrežjih.

prejšnji članek
Horoskop: Rešitev je v vas, čas je za nove poteze.
Horoskop
Horoskop: Rešitev je v vas, čas je za nove poteze.
naslednji članek
To je lepotica, ki jo ljubi Žan (MasterChef)
Resničnostni šovi
To je lepotica, ki jo ljubi Žan (MasterChef)
#nasazenazenska
nasazenazenska