sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Športni duh Mateja Zemljiča

22. 11. 2020; 09.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Matej Zemljič

Matej Zemljič foto: Miran Juršič

Simpatični igralec Matej Zemljič se vsak dan, če le to dovoljuje vreme, odpravi v naravo, včasih s kolesom, še večkrat pa kar peš.

Priljubljeni igralec serije Najini mostovi, vedno nasmejani Matej Zemljič, je eden tistih znanih obrazov, ki živijo zdravo življenje, h kateremu spada tudi veliko rekreacije. Ljubljenec slovenskih televizijskih gledalk in gledalcev sploh v teh dneh, ko nima veliko dela v gledališču, veliko časa preživi v naravi, kar je tudi njegova najljubša lokacija za rekreacijo.

Matej Zemljič foto: revija zvezde

»Vsak dan znova si rad zbistrim misli in naredim nekaj zase. In ker so fitnesi zaprti, se z veseljem odpravim v naravo, kar je tudi sicer skozi leto moja najljubša oblika rekreacije, osvojim kakšno goro ali bližnji hrib, saj ni boljšega kot rekreacija na svežem zraku. S tem poskrbim za svoje zdravje in tudi za boljše počutje, ki je v teh dneh še kako pomembna stvar,« je za Zvezde/Lady povedal postavni mladenič, ki ga boste lahko največkrat srečali na poti na Šmarno goro, na ljubljanskem Rožniku ali na Golovcu, kjer uživa v miru, ki ga ponuja narava.

prejšnji članek
Horoskop: Postavite jasno svoje nove pogoje
Horoskop
Horoskop: Postavite jasno svoje nove pogoje
naslednji članek
Katerega talenta David Urankar, po mnenju žene, nima
Svet slavnih
Katerega talenta David Urankar, po mnenju žene, nima
#obraziavenija
obraziavenija