stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mlada Larisa Leva vas želi očarati z »le enim pogledom«

22. 12. 2020; 05.00
Avtor: PR
larisa leva

Larisa Leva foto: Tine Venko

Larisa je 13-letnica, ki prihaja iz Slovenske Bistrice, je zmagovalka Slovenske note 2020. Letošnjega septembra je slavila na finalnem večeru in za nagrado od Mladinskega centra Hrastnik dobila svojo prvo slovensko pesem. Pesem ji je produciral Alex Volasko, pesem pa ima naslov Le en pogled.

Larisa se ob izidu pesmi počuti navdušeno, saj je to zanjo čisto prva izkušnja. Za Njena.si je ekskluzivno povedala: »Zelo sem vesela, da sem lahko končno izdala svojo pesem, s tem so se mi uresničile sanje. In vabim vas, da pesmi prisluhnite tudi vi! Meni je pesem zelo všeč.«

Pesem je ljubezenska, temelji na deloma resnični osebni zgodbi. Pesem »govori o skriti ljubezni in o fantu, ki si ne upa pokazati svoje ljubezni, ker ga je sram.« Larisa želi s to pesmijo opogumiti vse fante, da naj pokažejo čustva do osebe, ki jim je všeč, in da jih pri tem ne rabi biti sram.

Simpatična mlada pevka pa pri 13 letih neguje še kup drugih talentov. Poleg petja se v prostem času ukvarja tudi z igranjem kitare, na svoji šoli pa je tudi nadarjena učenka za slikanje. Na svoji osnovni šoli v Slovenski Bistrici ima namreč kar svojo lastno razstavo na enem od šolskih hodnikov. Poleg talentov pa je priljubljena sodobna »TikTokerka« - na TikToku šteje preko 9.000 sledilk in sledilcev. Larisa je tako priljubljena mlada punca, ki sedaj dela svoj majhen, a pomemben korak na slovensko glasbeno sceno. Slovenska nota ji s tem uresničuje njene sanje in vas vabi, da sanjate skupaj z njo.

prejšnji članek
To je ljubezen sanjske Barbare
Resničnostni šovi
To je ljubezen sanjske Barbare
naslednji članek
Redite se lahko zaradi te ključne napake!
Zdravje
Redite se lahko zaradi te ključne napake!