evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Janez Hočevar - Rifle sprejel težko odločitev

17. 1. 2021; 09.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Janez Hočevar - Rifle

Janez Hočevar - Rifle foto: m24.si

Legendarni Janez Hočevar Rifle se je odločil, da pri 80 letih daljše motoristične ture morda niso več najbolj varne zanj, zato je šel v tihi motoristični pokoj.

Priljubljeni slovenski igralec Janez Hočevar - Rifle, ki se ga številne generacije še vedno spominjajo po oddaji Podarim dobim, je letos praznoval okroglih 80 let. Trenutno svojo energijo usmerja v novo spletno komedijo Optimisti, v kateri nastopa skupaj z Ladom Bizovičarjem in Goranom Hrvačaninom.

Janez Hočevar - Rifle foto: Mediaspeed

Legendarni Rifle je med prijatelji znan tudi kot strastni ljubitelj motorjev, ki je že vrsto let član slovenskega motorističnega kluba, s katerim je prevozil nešteto kilometrov po svetu. A zadnje mesece je priljubljeni igralec ugotovil, da so leta morda le načela njegove sposobnosti, tudi pri vožnji, zato se je pred kratkim upokojil in umaknil iz motorističnih vrst, a samo s tistih daljših, zahtevnejših tur. Janez bo kot ponosni lastnik novega motorja prestižne svetovne znamke še vedno z veseljem delal krajše poti po Sloveniji, saj mu je to v veliko veselje in strast, kar nam je zaupal eden od njegovih dobrih prijateljev. Rifle, legenda si in ostani še naprej!

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam bo razburkalo čustva?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam bo razburkalo čustva?
naslednji članek
Tjaši Železnik so pripisovali številne romance
Svet slavnih
Tjaši Železnik so pripisovali številne romance
#nasazenazenska
nasazenazenska