sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tjaša Slokar Kos o govoricah: To je čista izmišljotina!

23. 1. 2021; 07.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Tjaša Slokar Kos 1

Tjaša Slokar Kos je direktorica in odgovorna urednica informativnega programa POP TV že slabih šest let. foto: POP TV

Kdo si je izmislil, da Tjaša Slokar Kos zapušča Pop TV?

Že jeseni se je začelo namigovati, da direktorica in odgovorna urednica informativnega in športnega progama Tjaša Slokar Kos zapušča Pop TV. Da je sprejela odlično ponudbo z Dela, kjer naj bi prevzela položaj odgovorne urednice. Ne glede na to, kako nenavadno se sliši, da se nekdo odloči za prestop s televizije k tiskanemu mediju, tak manever ni nekaj neobičajnega, saj je podobnega pred leti že izvedel Tomaž Perovič. No, on se je pozneje spet vrnil na televizijo. Ker govorice o Tjašinem prestopu s Pop TV niso in niso potihnile, smo se obrnili kar neposredno nanjo. Bila je ogorčena:

»Čista izmišljotina! Nikoli nisem dobila nobenega vabila za službo pri časopisu, nikoli z nikomer o tem nisem govorila. So pa natolcevanja prišla tudi že do mene.« Zdaj se lahko le vprašamo, kdo je torej sprožil povsem neresnične govorice. In v čigavem imenu? Tjaša pravi, da si nekateri očitno želijo, da bi šla s Pop TV, a da razlogov za to ni. »Imamo odlične rezultate in odlično gledanost. Ne boste se me znebili kar tako!« sporoča tistim, ki stojijo za pritlehnimi namigovanji.

Slokar Kosova je sicer del informativnega programa in oddaje 24UR že od vsega začetka. Sprva je delala kot novinarka in reporterka, kasneje pa kot dnevna urednica in vodja najbolj zahtevnih projektov foto: POP TV

prejšnji članek
David in Ines s krikom privabila sosede
Svet slavnih
David in Ines s krikom privabila sosede
naslednji članek
Gorka Berden znova zavihala rokave
Svet slavnih
Gorka Berden znova zavihala rokave