nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kje se skriva Omar Naber?

27. 3. 2021; 07.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Omar Naber

Omar Naber foto: Promo foto

Omar Naber se rad redno poda na priljubljeno ljubljansko lokacijo, kjer ima svoj posebni kotiček za ustvarjalni in sprostitveni oddih.

Pevec in glasbenik Omar Naber tudi v teh časih, ko ni nastopov, ne počiva, temveč pridno ustvar-ja nove glasbene stvaritve. In ker je za ustvarjanje pomemben navdih, tega največkrat dobi v naravi, natančneje na Ljubljanskem gradu.

»Zelo rad se vedno znova in redno vračam na ta hrib, saj me nanj vežejo prelepi nostalgični spomini iz otroštva. Kot prvo sem se v neposredni bližini gradu šolal, tako v osnovni kot tudi v srednji šoli. Kot drugo pa smo z družino med mojim otroštvom živeli v bloku v njegovi neposredni bližini, zato sem že takrat pogosto zahajal na grad. Tudi zdaj, ko živim malce stran, je to še vedno do-volj blizu, da mi pot na grad predstavlja prijetno rekreacijo in sprostitev hkrati,« razloži Omar.

Omar Naber foto: osebni arhiv

Ko se vzpenja gor, pogosto premišljuje, zlaga nove rime ali preposlušava in dopolnjuje skladbe, ki jih ima takrat v delu. »Na vrhu pa imam tudi svoj priljubljeni kotiček na drevesnem deblu, ki sem ga poimenoval kar prestol mojega otroštva. Sedem nanj, berem stripe, opazujem okolico, sestavljam nove skladbe. To je mesto, ki me navdihuje in mi lepša trenutke v življenju.«

prejšnji članek
Jernej Tozon opravlja vsa gospodinjska opravila
Svet slavnih
Jernej Tozon opravlja vsa gospodinjska opravila
naslednji članek
Koliko Saša Lendero porabi za oblačila?
Moda&Lepota
Koliko Saša Lendero porabi za oblačila?