stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnica serije Moja boš naj bi zaigrala Penélope Cruz

27. 3. 2021; 09.32
Avtor: K.M.
Kara Sevda 2 - 102 (ep85)

Moja boš foto: Pop TV

Turška igralka Neslihan Atagül, ki je v vlogi NIhan slovenske gledalce navdušila v seriji Moja boš, očitno ne želi več igrati v turški produkciji, sprejela pa je ponudbo v španskem projektu, kjer naj bi zaigrala ob zvenečih imenih filmske industrije.

Neslihan Atagül je pred meseci presenetila, ko se je poslovila od uspešne turške serije Ambasadorjeva hči, kjer je imela glavno vlogo. Razlog naj bi bila huda oblika kronične bolezni, zaradi katere je igralka izgubila veliko kilogramov. Zaradi celotnega poteka bolezni pa je bila tudi povsem izmučena. Več o njeni bolezni si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Turška javnost je njeno potezo sprejela z mešanimi občutki. Nekateri ji verjamejo in jo podpirajo, spet drugi pa jo javno obtožujejo, da se je zlagala. Z zadnjo odločitvijo pa je še prilila olja na ogenj, saj naj bi sprejela vlogo v špansko-argentinski drami En los márgenes (Na robu), v kateri naj bi zaigrala ob Penélope Cruz

Naslihan si tako počasi utira svojo pot v svet špansko govorečih držav. Pred časom je namreč že krasila naslovnico mehiške izdaje revije Hola. S tem pa je bila prva oseba iz Turčije, ki ji je to sploh uspelo. 

prejšnji članek
Na dvoru so se razveselili še enega naraščaja
Svet slavnih
Na dvoru so se razveselili še enega naraščaja
naslednji članek
MasterChef: Osebna trenerka padla na testu štruklja
Resničnostni šovi
MasterChef: Osebna trenerka padla na testu štruklja
#obraziavenija
obraziavenija