sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zmagovalec Evrovizije pozitiven na koronavirus

21. 5. 2021; 08.48
Avtor: K.M.
nzmagovalec eufinale_thomas hanses

Duncan Laurence foto: Thomas Hanses

Duncan Laurence, zadnji zmagovalec Evrovizije, je pozitiven na Covid-19, v soboto pa bi moral nastopiti na finalnem izboru. Kakšen je protokol?

Novico je potrdil tako glasbenikov menedžer kot tudi ogranizatorji Evrovizije. Ker bi Duncan v soboto moral v živo nastopiti na finalnem izboru, a mora zdaj v sedemdnevno karanteno, ga bodo v finalni večer umestili na nekoliko drugačen način.

Duncan Laurence je bil prejšnji ponedeljek na testiranju sicer negativen in je zato sploh lahko vstopil v paviljon evrovizijskega dogajanja in nastop na prvem polfinalnem večeru. V sredo je dobil manjše simptom bolezni in bil kasneje na hitrem testu tudi pozitiven. "Seveda smo razočarano, predvsem zaradi Duncana, ki si je zaslužil nastop v živo na našem evrovizijskem odru, predvsem zaradi zmage in zaradi mednarodnega uspeha njegove zmagovalne pesmi Arcade," je v izjavi za javnost povedala produkcija dogodka. Njegov menedžer pa je dodal, da je zelo razočaran tudi sam Duncan, ki se je tega nastopa veselil kar dve leti. 

Na koronaviru je bila pozitivna tudi ekipa Islandije, ki na polfinalnem večeru ni nastopila v živo. Gledalci so namesto nastopa gledali posnetek uradne vaje. So se pa kljub temu uvrstili v finalni večer

prejšnji članek
Princ Harry: Jemal sem droge, da sem se soočil z materino smrtjo
Svet slavnih
Princ Harry: Jemal sem droge, da sem se soočil z materino smrtjo
naslednji članek
MasterChef: 'Doktor' Bruno po šovu navdušuje pred kamero
Resničnostni šovi
MasterChef: 'Doktor' Bruno po šovu navdušuje pred kamero
#obraziavenija
obraziavenija