stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: Sešek z imitatorskim talentom popestril ansambel Saša Avsenika!

29. 6. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
luka sešek

Razigrani Luka in nasmejana Lucija foto: MaKo studio

Vas zanima, kako se Luka Sešek znajde v vlogi pevca ansambla Saša Avsenika? V novički lahko med prvimi vidite, kako odlično popestri legendarno narodnozabavno zasedbo.

Luka Seška poznamo kot igralca in karizmatičnega pop pevca, ki si je s svojo pestro paleto vokalnih imitacij prislužil zmago v 4. sezoni šova Znan obraz ima svoj glas. Pevec je junija presenetil z novico, da odstira novo poglavje v svoji glasbeni karieri, poslovil se je namreč od pop zasedbe Proper in postal član narodnozabavnega ansambla Saša Avsenika.

Koncert ansambla Saša Avsenika v Zagorju foto: V.M.

Ob nepričakovani novici so se mnogi spraševali, kako se bo Luka znašel v novi vlogi in ali bo moral zaradi drugačne zvrsti umiriti svoje sila zabavne odrske popestritve. A naj vam iz prve roke zaupamo, da temu še zdaleč ni tako, publika, ki si je lahko med prvimi ogledala osvežene koncerte Saša Avsenika, je namreč nad njihovimi nastopi več kot navdušena. Luka je izvrstno obogatil zasedbo, saj je spretno prepletel svoje igralske in pevske talente, lahkotno komuniciral s publiko in jo z vokalno interpretacijo puščal odprtih ust. Gledalci so bili zlasti presenečeni nad tem, kako fantastično se je približal glasu Alfija Nipiča, vse skupaj pa je tudi pošteno nasmejal z igralsko obarvano imitacijo Franca Koširja.

Luka Sešek foto: Rok Majhenič

Medtem ko je Luka šestčlansko zasedbo povsem navdušil že na skupinskih vajah, nas je seveda zanimalo, kako se sam počuti v čevljih narodnozabavnega pevca. "Zelo se počutim udobno stati na odru, oblečen v narodno nošo, peti Avsenike viže in širiti ljubezen do naše domovine. Zavedam se, da sem stopil v velike škornje, pa čeprav so bili narejeni po meri. Igrati v takem bandu, s tako krasno ekipo, je res nekaj posebnega. Avsenikov muzika me je začarala in očarala. In vesel sem, da je tako. Naj traja," je z nami svoje misli in občutke delil Luka.

V spodnjem videu si lahko ogledate utrinek iz koncerta Avsenikovih viž, ki so jih člani ansambla izvedli v Zagorju, ob 30. obletnici rojstva Slovenije, člani zasedbe pa se že veselijo, saj v svet pošiljajo  videospot prvega valčka - Zdaj objemi me spet. Prisluhnite jim, naj vam polepšajo dan ...

prejšnji članek
Natalia Oreiro navdušila kot blondinka
Svet slavnih
Natalia Oreiro navdušila kot blondinka
naslednji članek
Domen Valič in Maja Keuc preživela noč v hiški med krošnjami
Svet slavnih
Domen Valič in Maja Keuc preživela noč v hiški med krošnjami