sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Moja sladka jagoda: Igralec po škandalu osramočen izginil iz javnosti

13. 8. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
murat-basoglu

Murat Basoglu foto: star tv

Nekdanji voditelj in igralec, ki ga v vlogi Sinana spremljamo v seriji Moja sladka jagoda, je v zasebnem življenju zabredel v enega največjih turških škandalov iz sveta znanih obrazov. Potem ko so medije preplavili posnetki, na katerih poljublja bratovo hčerko, se je v prah spremenilo vse, kar je bil in kar je ustvaril.

Turški igralec Murat Basoglu je bil dve leti po snemanju serije Moja sladka jagoda obtožen neprimernih odnosov z bratovo hčerko, s katero so ga od daleč fotografirali na čolnu v Bodrumu. Obtožbo je ob priložitvi intimnih fotografij podala igralčeva tedanja soproga, ki je trdila, da jo je Murat prevaral z nečakinjo. Sodišče je obtožbo ovrglo zaradi pomakanja dokazov. Sprta zakonca sta burni ločitveni postopek zaključila dve leti kasneje.

Murat Basoglu foto: star tv

Nekoč priljubljen, danes osovražen

Igralec se je tekom škandala umaknil iz javnosti, ko pa se je vse skupaj nekoliko pomirilo, je med klepetom z novinarji spregovoril o tem, kakšno je danes njegovo življenje in kako gleda na pretekle dogodke. Murat je novinarje presenetil s samozavestnimi izjavami in precej spremenjeno vizualno podobo ...

»Jaz sem kot bomba, počutim se zelo dobro. Vsakdo ima lahko težke čase, tudi jaz sem imel zelo slabe dni, vendar sem z Alahovo pomočjo vse preživel. Imel bom dobro leto,« je bil odločen Murat, ki je tekom viharnega obdobja na družbenih omrežjih prejemal grožnje s smrtjo.

»Nekateri predrzni ljudje grozijo, ker mislijo, da je ubiti človeka tako lahko. Nihče si ne bi upal narediti tega, moje ime je Murat Başoğlu. Svoj pečat pustim tam, kamor stopim! Ne sprejemam nobenih obtožb. Večina novic o meni je lažnih. Včasih se v zakonu zgodijo takšne stvari, s svojo bivšo ženo se ne pogovarjam in kaj naj storim? Imam 14 letnega sina. Vidim samo svojega sina. Vsak dela napake, vsak ima napake, pomembno pa je, da teh napak ne ponavljamo in da nadaljujemo z življenjem.«

prejšnji članek
Letošnjo Kmetijo bodo zaznamovale skrivnosti
Resničnostni šovi
Letošnjo Kmetijo bodo zaznamovale skrivnosti
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Milena spregovorila po odmevni drami
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Milena spregovorila po odmevni drami