sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Katarina Benček vstopa v šov Vražje dame

28. 10. 2021; 09.00
Avtor: PR
katarina-benček

Katarina Benček foto: Janez Marolt

Kako jo bodo sprejele preostale dame, ki skupaj snemajo že nekaj tednov?

V šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame kot sedma vražja dama prihaja znana slovenska vplivnica, Katarina Benček. Na kakšen način pa se Katarina vključi v družbo sedanjih dam, pa boste lahko videli v eni izmed prihodnjih oddaj. 

Katarina, 35-letna Ljubljančanka, je diplomirala na ekonomski fakulteti v Ljubljani in je ena najuspešnejših slovenskih vplivnic. Od nekdaj rada potuje, svojo strast do potovanj pa je spremenila tudi v uspešen posel. Rina, kot jo kličejo prijatelji, zase pravi, da je digitalni nomad. Kako svobodnega duha je ta nestanovitna blondinka, pove tudi dejstvo, da je leta 2018 čez noč sprejela odločitev, da gre v svet. Spakirala je kovčke in se najprej ustavila na Baliju, kjer je začela razvijati svoj posel – t. i. influencerstvo in od takrat je njen Instagram poln objav iz najbolj luksuznih počitniških destinacij z vsega sveta.

Katarina Benček foto: Janez Marolt

Dom si je s partnerjem Markom, s katerim sta par tudi poslovno, ustvarila v stanovanju, družinski hiši v okolici Ljubljane, je velika ljubiteljica živali in z Markom se jima je pred kratkim pridružila labradorka Nala, ki je ime dobila po levinji iz risanke Levji kralj. Katarina, ki tudi sicer slovi po tem, da je brez dlake na jeziku in vedno odkrita, je pred leti razburkala sceno s knjigo Lublanska izpoved, v katerih je sočno opisala ljubljansko nočno življenje, svet kriminala, droge, seksa, prevar in ljubezenskih spletk.

Kako je preostalih šest vražjih dam sprejelo Katarino in kakšno presenečenje jim je bil njen vstop v šov, lahko na Planetu preverite ob sobotah ob 21. uri.

prejšnji članek
Bo Olja s popolno goloto popestrila šov Survivor?
Svet slavnih
Bo Olja s popolno goloto popestrila šov Survivor?
naslednji članek
Ste prodajalca s Kmetije opazili v oglasu?
Resničnostni šovi
Ste prodajalca s Kmetije opazili v oglasu?