Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Priznani igralec okreva po možganski kapi

31. 10. 2021; 12.00
Avtor: Revija Lady
sandi pavlin - ms

Sandi Pavlin foto: Mediaspeed

Sandi Pavlin ne skriva svojih zdravstvenih težav.

Priznani slovenski igralec, 79-letni Sandi Pavlin, ima za seboj dolgo, pestro   in zanimivo kariero, te dni pa blesti v  novem slovenskem filmu Sanremo. Za vlogo   dementnega Bruna v njem je prejel nagrado za  najboljšega igralca. »Režiser Miroslav Mandić  je za to vlogo izbral mene, takrat sem bil še   zelo živahen, to je bilo pred mojo operacijo,«   pravi Sandi, ki je imel hude težave z zdravjem.  

Sandi Pavlin, že skoraj petdeset let vegetarijanec, nikoli ni pil, nikoli kadil, rad je bil telesno dejaven. Pa so se mu vseeno zamašile tri srčne žile. foto: Revija Zarja Jana

»Po hudih bolečinah v prsih so mi odkrili tri zamašene žile, ne vem, od česa, ker že 45 let ne   jem ne mesa ne mlečnih izdelkov. Svetovali so   mi operacijo, a nisem šel, sem še pol leta čakal,   ker sem bil prepričan, da lahko sam odstranim  to umazanijo, pa ni šlo. Ker se je stanje vidno  slabšalo, sem moral na operacijo, a nekaj dni   po njej se je to premaknilo navzgor v glavo, v   možgane, vso desno stran telesa sem imel ohromljeno, popolnoma negibno. Po možganski kapi   sem okreval, tako da sem bil osem mesecev po   operaciji spet pripravljen delati in smo začeli   snemati Sanremo,« se spominja Sandi, ki je pred   dnevi dobil stoječe ovacije na slovenski premieri filma v Cankarjevem domu.

prejšnji članek
V Sloveniji je dan reformacije praznik od leta 1992
Zdravje
V Sloveniji je dan reformacije praznik od leta 1992
naslednji članek
Dekleti imata doma dva fanta, ki navijata zanju
Resničnostni šovi
Dekleti imata doma dva fanta, ki navijata zanju