sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nova poslovna poteza Jureta Koširja

21. 12. 2021; 09.00
Avtor: K.M.
Jure Košir

Jure Košir foto: Arhiv uredništva

Jure Košir je znan po uspešni športni karieri, ki priča o vrednosti trdnega dela in ambicij. Je tudi velik zagovornik zdravega življenja in poznavalec prehranskih dopolnil. Zato nova poteza v karieri morda niti ni tako zelo presenetljiva?!

Na trgu je mogoče zaslediti poplavo kolagenskih produktov, razumevanje ljudi o pomenu kolagena pa je še vedno premajhno, opozarja dr. Slaven Bajić: »Ljudje si kolagen velikokrat predstavljajo preveč poenostavljeno. V človeškem telesu najdemo vsaj 16 različnih tipov kolagena. Tip I predstavlja najbogatejši in najmočnejši tip kolagena, ki oblikuje kosti, celi rane, daje koži elastičnost in preprečuje, da bi se tkiva trgala. Tip II gradi hrustanec in je glavni preprečevalec bolečih sklepov. Tip III skrbi za čvrstost in elastičnost kože, hkrati pa gradi tudi krvne žile in tkiva v srcu.« Dr. Bajić je analiziral seznam sestavin in formule kolagena Aaspire ter ga označil za vrhunski produkt: »Vsebuje namreč optimalno peptidno kombinacijo vseh treh tipov bioaktivnega kolagena.« Poudarja pa tudi pozitiven vpliv kolagena Aaspire na imunski sistem, presnovo in celo mišično maso.

Ustanovitelj blagovne znamke kolagena Aaspire, ki je na voljo v spletni trgovini Shoppster, pa je nekdanji slovenski smučar Jure Košir, ki je s skupino strokovnjakov po oceni zdravnika, dr. Slavena Bajića, ustvaril vrhunski izdelek.

Jure Košir je ustanovil blagovno znamko prehranskih dopolnil. foto: Promocijski material

Jure Košir je znan po uspešni športni karieri, ki priča o vrednosti trdnega dela in ambicij. Je tudi velik zagovornik zdravega življenja in poznavalec prehranskih dopolnil. Košir je del Shoppster družine, ki je največja integrirana spletna in TV trgovina v regiji, v bogato ponudbo pa so dodali tudi kolagen Aaspire. Ta je rezultat dela vodilnih strokovnjakov iz področja medicine in farmacije. Formula, ki je bila ključna pri nastajanju kolagena, je edinstvena in sestavljena iz sinergijskih sestavin. To pomeni, da je vsaka sestavina sicer zelo koristna že sama po sebi, združene pa ustvarijo sinergijski okvir znotraj telesa, ki pomaga pri učinkovitem delovanju. Aaspire vsebuje kolagen dveh vodilnih proizvajalcev kolagena na svetovni ravni, bogat pa je tudi z beljakovinami ter aminokislinami. Izvor sestavin je EU, kjer je kolagen tudi certificiran, narejen pa je v Sloveniji.

Dnevni odmerek velikosti 50 ml pakiranja vsebuje 10 gramov bioaktivnega kolagena tipa I, II in III, kar je edinstveno na našem tržišču. Bogat je z 18 aminokislinami, dodani pa so mu še ključni vitamini in minerali, kot so vitamin C, vitamin B, cink, kalcij, magnezij (za zdravje kosti in sklepov, gibljivost, mišično regeneracijo). Hialuronska kislina v odmerku povečuje elastičnost vezi in kože, zmanjšuje bolečine v sklepih, povečuje gibljivost tetiv, naravni antioksidanti (kot npr. izvlečka kurkume in črnega popra) pa v kombinaciji z vitamini krepijo imunski sistem. Vse to zadosti vsem dnevnim potrebam telesa po priporočilih Svetovne zdravstvene organizacije. Ima tudi ščepec dodane energije - z naravno obliko guarane in vitaminom B12 zmanjšuje utrujenost in dviguje raven energije. Vse to v privlačni in funkcionalni steklenički velikosti 50 ml, ki jo spijemo enkrat dnevno in je odličnega, naravnega okusa. Na voljo sta dva: limona-ingver in malina-ingver. To je kolagen, ki zares naredi razliko.

prejšnji članek
Horoskop: Osvobodite se zatrtih čustev
Horoskop
Horoskop: Osvobodite se zatrtih čustev
naslednji članek
Slovenska pevka izgubila pasjega prijatelja
Svet slavnih
Slovenska pevka izgubila pasjega prijatelja