zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Resnica o vzkipljivosti vedeževalca Blaža

12. 1. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
blaž

Vedeževalec Blaž foto: PR

Videoutrinki vedeževanja vedeževalca Blaža postajajo vse bolj popularni. Spletna publika se do solz nasmeji ob njegovih vzkipljivih odzivih, se čudi klicateljem in se zabava v prepričanju, da gre zgolj za skrbno načrtovan šov. A temu v resnici ni tako.

Blaža Kneza tudi prek meja poznajo kot neposrednega vedeževalca, ki ne le, da ne izbira besed, pač pa tudi kriči na klicatelje in jim v nesramnem tonu podaja svoja videnja. Zlasti v zadnjem obdobju postajajo videoutrinki iz oddaj prava viralna uspešnica na družbenem omrežju TikTok, ob čemer se mnogim porajajo vprašanja ali gre za dobro načrtovan lik, ki ustvarja šov in kakšen je pravzaprav Blaž v resnici.

V Milijonarju tudi ta teden spremljamo znane obraze, ki v parih tekmujejo za dober namen. V ponedeljkovi oddaji je dober rezultat uspel Damjanu Murku in vedeževalcu Blažu. foto: Planet TV

'Borim se, delam veliko na sebi'

A Blaž vas ne bo razveselil z novico, da je zasebno sončna oseba, ki prekipeva od radosti in dobre volje. V ponedeljek je denimo v oddaji Milijonar potešil radovednost javnosti, saj je razkril, da je v resnici zelo vzkipljive narave ter pojasnil, kaj ga pri klicateljih med oddajo tako zelo vznemiri, da vse skupaj privede do tega, da preprosto in milo rečeno ponori.

"Zato ker imajo televizor na glas, zaradi česar odmeva in ne vem, kaj hočejo povedati. Ker ne slišim problema, me to razjezi," je pojasnil vedeževalec in nadaljeval, da je ob tovrstnih klicih težko toleranten.

"Starejši kot sem, manj imam potrpežljivosti. Trudim se, borim se, delam veliko na sebi, na svoji psihi, da se poskušam umiriti. Veliko ljudi misli, da je to samo šov, ampak jaz sem resnično tak in ko me nekdo razjezi, res znorim," je iskreno priznal Blaž in poudaril, da ima preprosto opravka s preveliko maso ljudi.

prejšnji članek
Darja Tomažin se sooča z grožnjami in razdejanjem posestva
Svet slavnih
Darja Tomažin se sooča z grožnjami in razdejanjem posestva
naslednji članek
Zvezdnica Ko potrka ljubezen že 2 leti brez matere
Svet slavnih
Zvezdnica Ko potrka ljubezen že 2 leti brez matere