franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Deček s čokolade se je z dekletom takole razvajal v Sloveniji

13. 1. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
kinder boy

Alessandro Egger foto: Instagram, edit: njena.si

Deček s priljubljene čokolade, Alessandro Egger, danes šteje že 30 let. Hollywoodski igralec in model za visoko modo je z dekletom v minulih dneh takole užival v Sloveniji.

Izjemno karizmatični Alessandro Egger, ki ga kot modnega oblikovalca lahko spremljamo tudi v filmski uspešnici House of Gucci (Hiša Gucci) je svojo kariero začel precej spontano. Pri svojih 13 letih je postal zaščitni znak svetovno uspešne znamke čokoladic Kinder, pri 21 nadaljeval kot maneken v modni hiši Versace, danes pa ga v Hollywoodu, kjer trenutno snema še dva filma, uvrščajo med najobetavnejše mlade filmske zvezde.

Alessandro je minule dni preživel v Sloveniji, kamor se je odpravil s svojim dekletom, manekenko Madalino Doroftei. Kot ste lahko zasledili v medijih, je parček pred tednom dni odkrival Postojnsko jamo, sodeč po objavah na družbenem omrežju, pa sta si v nadaljevanju obiska privoščila tudi veliko razvajanja.

Zaljubljenca sta denimo objavljala utrinke iz hotela Bled Rose, kjer sta si  med drugim privoščila večerjo v tako imenovanem Magic Bubble-u, mahnila pa sta jo tudi v Trglavski narodni park, kjer sta si sredi zasneženega pobočja pripravila luksuzni piknik. Kako je bilo slednje videti, si lahko ogledate v spodnjih utrinkih.

prejšnji članek
Slovenski igralec uvrščen med 10 vzhajajočih igralskih zvezd Evrope
Svet slavnih
Slovenski igralec uvrščen med 10 vzhajajočih igralskih zvezd Evrope
naslednji članek
Lepotice in geniji: Anja zaradi rožnatih las ne dobi službe
Svet slavnih
Lepotice in geniji: Anja zaradi rožnatih las ne dobi službe