Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Indira Ekić povedala resnico o nastopu v šovu The Biggest Loser

31. 1. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
indira-ekić

Indira Ekić foto: Mediaspeed

Na družbenem omrežju je iskreno spregovorila o tem, kako je potekala izguba kilogramov in priznala, da stvari ni lotevala tako, kot bi se jih morala. Odgovornost pa prevzema nase!

Indiro Ekić je slovenska javnost spoznala kot udeleženko prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija. Sezona se je končala pred štirimi leti, v njej pa je takrat slavil Bojan Papež. Indira je bila tekmovalka z najnižjo začetno težo (102,6 kilogramov), a ji je uspela neverjetna preobrazba, na finalni oddaji je namreč tehtala samo 73,1 kg. 

Danes spletna vplivnica in umetnica ličenja je na svojem družbenem omrežju prvič povedala resnico, ki se je skrivala za njeno izgubo teže, a dodala, da ji je šov hkrati močno spremenil življenje, na boljše seveda. 

"Po enem mesecu smo ratali ena velika družina. Ni bilo težko, ker smo bili vsi v istem dreku. V boju z večnim sovražnikom - kilogrami. Spodbujali smo en drugega, nismo niti pomislili, da smo prišli tekmovati. Jokali smo vsak teden, težko nam je bilo, saj je bil vsak izpadli tekmovalec doma prepuščen življenju, kakršnega je živel preden je prišel v šov," je zapisala Indira in se dotaknila tudi dejanske izgube teže in načina, kako jo je izgubljala. 

"V šovu sem preizkusila vse diete možno. Vsak teden nova dieta. Celo kis na tešče, ki me je silil v bruhanje pred treningom. Vse za tisti kilogram minusa na tehtnici na izločitvenem tehtanju. Če si videl, da drugi niso pojedli večerje, je pač tudi ti nisi. Saj bi večerja lahko pomenila odhod domov ob koncu tedna," pojasnjuje Indira in dodaja, da so bile v šovu na tapeti ženske. Zaradi trme pa jo je to gnalo naprej, v smislu odrekanja še dodatne hrane in h še dodatnim treningom. "Dokler nisem prišla do minimuma. Eno kuhano jajce z zelenim čajem na dan." Tik pred oddajo, ki je odločala o finalistih, pa je naredila še drastično potezo. "Tri dni in noči sem bila brez hrane. Ampak, ker je tudi vsak liter pomenil kilogram telesne teže - tudi brez vode. Takrat nisem mislila na zdravje, menstruacije ni bilo, noge me niso držale." Indira ob tem poudarja, da so imeli znotraj šova dietetičarko in da bi morali jesti zdravo, za ekstreme pa se je odločila sama in je za njih tudi sama odgovorna. "Zdaj bi si primazala eno veliko klofuto, ker nisem mislila na svoje zdravje, ker me je gnal ženski ponos."

Indira pa je ravno zaradi šova spoznala tudi svojega srčnega izbranca Matica Kolenca, ki je bil pomočnik Jana Kovačiča in ji je tudi na bolj zdrav način pomagal pri pripravah na finale. 

Njeno celotno izpoved si lahko preberete na Instagram zgodbah, ki bodo dostopne še približno 9 ur.

>>KLIKNITE TUKAJ<<

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Teden poln navdiha in idej
Horoskop
Tedenski horoskop: Teden poln navdiha in idej
naslednji članek
Bridget Fonda po 12-ih letih fotografirali  v javnosti
Svet slavnih
Bridget Fonda po 12-ih letih fotografirali v javnosti