pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Basi oznanil veliko novico

23. 2. 2022; 06.00
Avtor: P.R.
LUKA BASI-3

Luka Basi foto: Neo Visuals

Priljubljeni glasbenik je s tem razveselil številne oboževalce!

»V dveh letih se je spremenilo marsikaj, ampak hrepenenja ostajajo ista,« je v torek na radiu najprej povedal pevec Luka Basi in nato izdal, da komaj čaka, da bo lahko stopil na veliki oder dvorane Stožice, kamor se že 4. marca vrača priljubljeni koncert Aktualov dan žena. 

Lanski koncert v pozdrav pomladi in ljubezni oziroma najbolj romantični koncert – Aktualov dan žena je bil zaradi epidemije na žalost mnogih prestavljen. A včeraj zjutraj se je na Radiu Aktual oglasil priljubljeni pevec Luka Basi in povedal: »V dveh letih se je spremenilo marsikaj, ampak hrepenenja ostajajo ista.« Kot vsi glasbeniki si najbolj želi zapeti v živo svojim oboževalkam in oboževalcem, kar pa se mu je po dolgem času, ki ga je preživel stran od odrov, vendarle uresničilo. Zato je na radiu napovedal neverjeten, divji koncert leta. »Zgodil se bo 4. marca ob 20. uri v dvorani Stožice, ogrevanje pa se bo začelo že ob 17. uri, ko bo pred Stožicami potekala Aktualova galama v živo.«

OBLJUBLJAJO VELIKO GOLE KOŽE

Luka je še povedal, da že težko odšteva dneve do nastopa na velikem odru v dvorani Stožice. »Pred tem nastopom imam skoraj toliko treme kot pred svojim prvim koncertom.« Katero pesem bo kot prvo zapel na odru, še ne ve. Radio Aktual sicer vsako leto pripravi poseben, spektakularen koncert za vsa dekleta, mame, žene in tete, zanje pa nastopajo priznana imena slovenske in hrvaške glasbe ter fantje, ki radi pokažejo nekaj gole kože. Kot obljubljajo organizatorji, je ne bo manjkalo niti letos!

prejšnji članek
EMO si je ogledalo več kot pol milijona gledalcev
Svet slavnih
EMO si je ogledalo več kot pol milijona gledalcev
naslednji članek
Legenda slovenskega smučanja izdala sovjo avtobiografijo
Svet slavnih
Legenda slovenskega smučanja izdala sovjo avtobiografijo