Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Maria Mitič spretno plava v svetu podjetništva

12. 3. 2022; 05.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
ana maria1

Voditeljica in komičarka Ana Maria Mitič foto: Urša Premik

Tako se je v življenju znašla vsestranska Ana Maria Mitič, ki jo lahko odslej kot žirantko spremljamo v šovu Znan obraz ima svoj glas.

»V svetu podjetništva, kamor spadajo tudi dogodki, česar sem se lotila s svojimi kreativnimi rešitvami, sem se šla kot prava piflarka izobraziti, da lahko samozavestno komuniciram z vsemi, s katerimi se srečujem pri svojem delu, in se laže gibljem v poslovnem svetu. Moram priznati, da je bil kar precejšen logistični zalogaj hoditi na predavanja, delati izpite in še stati na odru. A kjer je volja, tam je pot,« pove Ana Maria, ki prisega na vseživljenjsko izobraževanje in učenje. In tako je tudi po sinovem rojstvu iskala, da bo počela nekaj, ko bo ob večerih lahko doma, da bo svojega fantka dajala spat, saj ni želela zamujati časa z njim. Pa tudi med pandemijo, ko se ni vedelo, ali se bo sploh lahko vrnila na velike odre, pa tudi ker se svet čedalje bolj seli v virtualnega, kar podpira, je ujela kopico muh na en mah – kot mama, ženska in voditeljica z vprašanji, na katera ni našla enostavnih in jasnih odgovorov, podobno pa se je dogajalo tudi njenim prijateljicam, se jih je lotila poiskati. Tako je nastal projekt MamaMaria.

Ana Maria Mitić foto: Urša Premik

»Nikoli se nisem imela za vplivnico, sem voditeljica in raje predstavljam dobre zgodbe in ljudi. Usedem se s človekom in se pogovorim o vsem, kar zanima mene in druge ženske. Na štirinajst dni se trudim dostaviti zanimivo in koristno vsebino,« razlaga Ana Maria, ki je od nekdaj ženska akcije in reševalka problemov. Je velika navdušenka nad mreženjem, vedno se sprašuje, kako lahko pomaga ljudem.

Ana Maria Mitič

Ana Maria Mitič foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Angelina Jolie prodala del skupnega premoženja
Svet slavnih
Angelina Jolie prodala del skupnega premoženja
naslednji članek
Top vadbe za zapeljive roke
Zdravje
Top vadbe za zapeljive roke
#obraziavenija
obraziavenija