nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Aljoša Bagola iskreno o odnosu z ženo Ivo

21. 3. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
Iva Krajnc Bagola, Aljoša Bagola

Iva Krajnc Bagola, Aljoša Bagola foto: Marko Vavpotič

Parček se je spoznal pred točno dvanajstimi leti.

Kreativec Aljoša Bagola in igralka Iva Krajnc Bagola veljata za enega izmed najlepših parčkov na slovenski sceni. Aljoša je tokrat priznal ,da sta se spoznala pred natanko dvanajstimi leti. Že na predstavitvi svoje prve knjige je razkril, da je Ivo spoznal na podelitvi nagrad viktor, čeprav jo je v revijah opazil že prej. 

»Nisem hotel na viktorje, neka prijateljica me je dobesedno zvlekla, zunaj sem sedel, malo mi je šlo vse na živce, ker je tam blestel neki drug par in se fotografiral, že skoraj sem šel na pijačo, se že odločim, da vstanem in grem, pogledam gor in v počasnem posnetku hodi Iva Krajnc v mojo smer, veter pihlja in vihlja njene lase, glas mi govori: 'Mater, njo boš imel',« je pred časom rakril Bagola.

Zdaj pa je potrdil, da se je to zgodilo pred natanko dvanajstimi leti. 12. marca leta 2010. »Pred točno dvanajstimi leti sem na prvi pomladni dan (oz. večer) spoznal Ivo Bagola. Ducat let je švignil mimo kot kakšen Ducati na avtocesti, in tukaj stojiva blagoslovljena s krasno, skoraj devetletno hčerko - ljubeznijo najinega življenja, in zakonom, kjer se vedno trudiva premagovati ovire, nasprotja in kljubovanja ter namesto naveličanosti gojiva zveličanost ljubezni. Seveda sva kdaj tudi ‘na nož’ in se krešejo iskre,« je razkril na družbenem omrežju. 

prejšnji članek
Nov televizijski kuhar pred kratkim postal očka
Svet slavnih
Nov televizijski kuhar pred kratkim postal očka
naslednji članek
David Beckham Instagram račun prepustil ukrajinski zdravnici
Svet slavnih
David Beckham Instagram račun prepustil ukrajinski zdravnici