stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ines Erbus in David Amaro spet skupaj

18. 5. 2022; 04.30
Avtor: K.M.
Ines Erbus, David Amaro

Ines Erbus, David Amaro foto: Domen Jančič

Glasbenika ter dolgoletna prijatelja Ines Erbus in David Amaro kar naenkrat presenetila.

Priljubljena pevca, ki svojo publiko po pandemiji končno spet navdušujeta na koncertih sta se odločila svojo pozitivo deliti tudi med nas. S poletnimi, hitrimi ritmi nas bosta v dobro voljo spravljala s pesmijo ‘Baš je glupo biti sam’.

“Znati biti sam je lepo in ima tudi to prav poseben čar, a deliti lepe trenutke s svojími najbližjimi pa je neprecenljivo, zato tudi rečeva kako zelo neumno je biti sam. Zakaj bi bil? Če pa se imaš lahko z nekom še toliko lepše,” sta dodala David in Ines, ki sta skupaj z Goranom Šarcom tudi so-avtorja novega singla.

Ines Erbus, David Amaro foto: Domen Jančič

“Pesem je nastala po zmagi na Ohridskem festivalu v Makedoniji in v dobrem duhu smo na poti nazaj v Slovenijo, v avtu začeli ustvarjati novo melodijo. Ker sva ob promociji prvega dueta tako zelo uživala, sva se neskočno veselila naslednjega skupnega projekta.” sta nam zaupala.

Glasbenika sta videospot posnela, kar v Londonu, kjer sta se po Londonskih ulicah sprehajala v družbi svojih prijateljev, s seboj pa sta za potrebe videa peljala tudi celostno snemalno ekipo. “GOLOB SE MI JE PODELAL NA GLAVO!” je v smehu rekla Ines, ko smo jo povprašali o zanimivih prigodah z videospota.

“Še preden smo začeli s snemanjem prvega kadra me je na glavi presenetilo darilo z neba. Prvič v življenju me je na sveže urejeno frizuro pokakal golob. In to s prav velikim kupčkom. Brez pretiravanja. Računam na to, da je bilo to za srečo in da bo pesem postala uspešnica.” doda Ines.

prejšnji članek
Lepa 'Talentka' ni obupala nad ljubeznijo
Svet slavnih
Lepa 'Talentka' ni obupala nad ljubeznijo
naslednji članek
Ste vedeli? S pepelom nad listne uši in umazane avtomobilske luči
Zdravje
Ste vedeli? S pepelom nad listne uši in umazane avtomobilske luči