stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gotska italijanska poroka Kourtney Kardashian

23. 5. 2022; 05.00
Avtor: K.M.
Kris Jenner, Kourtney Kardashian

Kris Jenner, Kourtney Kardashian foto: Profimedia

Najstarejša sestra Kardashian se je pretekli vikend končno poročila. Večno zvestobo glasbeniku Travisu Barkerju je obljubila v sosednji Italiji.

Kourtney Kardashian je uradno v razmerju z bobnarjem skupine Blink-182, Travisom Barkerjem, od januarja leta 2021, čeprav se par pozna že vrsto let. Oktobra lani se je par zaročil, temu je sledila neuradna aprilska poroka v Las Vegasu in uradna poroka 15. maja v Santa Barbari. Pretekli vikend sta poroko z družino in najbližjimi ter cerkvenim obredom proslavila še v sosednji Italiji. 

Uradni pokrovitelj poroke je bila modna hiša Dolce&Gabbana, ki je poskrbela tako za poročne obleke kot tudi modne stile neveste in njene matere Kris Jenner skozi celotni poročni vikend. Kourtney si je poroko zamislila v bolj gotskem slogu, pred oltar pa je vseeno stopila v sicer izzivalni beli obleki. 

Nevestno je do oltarja pospremila mama Kris Jenner, Caitlyn Jenner najverjetneje na poroki ni bila prisotna. Hkrati tam ni bilo nekdanjega dolgoletnega partnerja zvezdnice resničnostnih šovov in očeta njenih treh otrok Scotta Disicka. Slednje niti ni bilo pričakovano, a Scott vseeno rad glasno poudari, da se počuti izključenega iz družine. 

prejšnji članek
Masterchef: Tudi v vsakdanjem življenju pride do nesoglasij
Resničnostni šovi
Masterchef: Tudi v vsakdanjem življenju pride do nesoglasij
naslednji članek
Popolne poletne fotografije, tudi ob vodi
Moda&Lepota
Popolne poletne fotografije, tudi ob vodi