pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sa ansambel Galama novi Modrijani?

3. 6. 2022; 12.00
Avtor: PR
ANSAMBEL GALAMA

ANSAMBEL GALAMA foto: PR

ANSAMBEL GALAMA, ki zase pravijo, da na žurih vedno naredijo galamo, so v teh dneh v svet poslali svojo novo skladbo in videospot HANGOVER BABY!

Miha Mohorka, Klemen Smogavec, Miha Kropec in Filip Frešer so štirje mladi fantje, ki sestavljajo Ansambel Galama. Tako različni kot so si med sabo, pa jih na koncu dneva vedno poveže ljubezen do glasbe, kar se vidi na njihovih nastopih in v skladbah, ki jih izdajajo. Po njihovi energiji in ljubezni do glasbe pa morda spominjajo celo na Modrijane!

Njihov peti komad, ki hitro pride v uho in poskrbi, da te zasrbijo pete z naslovom HANGOVER BABY, je poskočna polka, katere avtor je v celoti Alen Klepčar.
"Skladba je res energična, je taka na katero bomo žurali do zgodnjih jutranjih ur. Verjamemo, da jo bodo tudi naši oboževalci vzeli za svojo in da bo do sedaj naša najuspešnejša. " Povedo fantje in še dodajo: "Galamovci vam jo poklanjamo, za vroče poletne žure in noči."
Fantje so glavno vlogo v videospotu tokrat zaupali mladi lepotici Lani Krajnc, ki je fante s svojimi pogledi popolnoma očarala. Zato ni dvoma, da bo očarala tudi poslušalce.
prejšnji članek
Napitek, ki učinkovito pomaga pri pekoči zgagi
Zdravje
Napitek, ki učinkovito pomaga pri pekoči zgagi
naslednji članek
Babica, ki je v šovu našla srečo
Resničnostni šovi
Babica, ki je v šovu našla srečo